A mladá dívka jeho zběsilé hodiny trvající soulože vydržela jen tři měsíce. Po čtvrt roce od svatby zažádala o rozvod a nelituje ani toho, že z manželství odejde bez nároku na jediný dolar.

Když si ale Joa brala, všichni si o ní mysleli, že je zlatokopkou a jde jí jen o peníze. A každý si také myslel, že bude stačit staříka pohladit po vlasech a dopřát mu večer sklenici teplého mléka. Ale přepočítali se oni i Kristin, která se stala nástrojem pětaosmdesátiletého chtíče živeného Viagrou.

„Chtěl sex téměř pořád, ale já nejsem taková holka. A Joe začal být velmi frustrovaný, když jsem mu pořád říkala ne. Nemohla jsem ani uvěřit tomu, co všechno mi chtěl dělat. Naklonil se přese mě, když jsme se dívali na televizi, a začal mě osahávat. Ale tak se manželé nechovají,“ stěžovala si Kristin britskému listu Daily Mirror.

Jenže pětaosmdesátiletý miliardář měl o své třetí manželce jinou představu a dokonce jí vypracoval seznam toho, co mu „musí“ dopřávat nepřetržitě. Kdykoli chtěl, měla mu dovolit osahávat prsa, neustále ho líbat francouzsky a doma chodit výhradně v dráždivém sexy prádélku.

Dvojice se do sebe zamilovala před dvěma roky v Hardyho hotelu Farmington v Pensylvánii, kde Kristin, tehdy svobodná matka dvouletého chlapečka, pracovala jako manikérka. Velmi rychle si ji miliardář se soukromými letouny získal nebývale milou pozorností. A tehdy se dvaadvacetiletá dívka nechala zlákat představou, že by byt sdílený s matkou vyměnila za luxusní domy na Floridě a v Pensylvánii.

„Vím, že mi lidé říkali zlatokopka, ale nebylo to tak. Joe měl sice přes osmdesát, ale energie měl jako někdo o čtyřicet let mladší. Začali jsme se přátelit a zábava se změnila v něco hlubšího. Ale ačkoli jsem byla o více než šedesát let mladší než on, pravdou je, že jsem s ním nedokázala držet krok. Pořád létal soukromým letadlem. Bylo to šíleně vyčerpávající,“ tvrdí Kristin Hardyová. A protože podepsala předmanželskou smlouvu, po rozvodu nedostane nic z Hardyho majetku ani výživné. Odchází jen s automobilem značky Porsche, které dostala darem před svatbou. „Je mi to jedno, nikdy jsem neměla ráda luxusní kabelky a oblečení, stále nakupuju ráda ve výprodeji,“ tvrdí Kristin popisující samu sebe jako prostou venkovanku.

A nemá ani důvod k netruchlení nad zklamáním z lásky, za Joa má už totiž náhradu, osmadvacetiletého programátora Tonyho Lizzu.