Několikrát dokonce naostro. V trenýrkách to prý nebylo ono. „Týden jsme točili postelové scény ve vilce na Slivenci a režisér Troška si je pak rozdělil do celého filmu,“ řekl Blesku Vydra, který prý ani nespočítá, pokolikáté včera už Nova Kameňák, kde si zahrál přitroublého policajta, opakovala.

Natáčení postelových scén není podle herců zrovna jednoduché a výjimkou nebyly ani ty v Kameňáku. „Mnohokrát jsme vraceli záběr, protože mi byly vidět trenky, a přitom to mělo být jako po manželském sexu. Tak jsem si je nakonec dobrovolně sundal a lehl si nahý na Janu, s tím, aby mi prominula,“ směje se Václav při vzpomínkách na natáčení Kameňáku. A ono to šlo. Pozornému divákovi jistě neuniklo, že v první postelové scéně ještě trenýrky má, kdežto v dalších už hraje naostro.

„Ještě že se s Janou známe léta,“ pobavil se sám Vydra častými dotazy, zda herci nemají při postelových scénách erekci. „Je to práce jako každá jiná a každý herec vám potvrdí, že při natáčení erotických scén, kdy je u vaší postele celý štáb, na půvab partnerky rozhodně nemyslíte,“ popsal Blesku herec. „Leželi jsme, dělali pohyby a čekali na klapku. Když bylo dotočeno, podíval jsem se na záběry a musel se Janě omluvit, že vypadám jak plejtvák obrovský,“ zavzpomínal s úsměvem Vydra. „A tak to šlo celý týden. Klapka, pohyby…,“ dodal herec.

Fotogalerie
1 fotografie