1. Padesátikilometrová rychlost

Je to tak. Když muž vyvrcholí, jeho genetické informace se pohybuje zhruba rychlostí padesáti kilometrů za hodinu. Příjemné pocity trvají v průměru patnáct vteřin.

2. Zdraví prospěšné

Pravidelný orgasmus posiluje srdce, zvyšuje hladinu serotoninu, což je hormon dobré nálady, zlepšuje krevní oběh, léčí migrény a hlavně - zvyšuje chuť na sex. Prostě když budete úspěšní, budete chtít další dávku. To platí pro muže i ženy.

3. Společné bydlení je výhra

Asi se vám to nezdá, ale vědci zjistili, že pokud muž a žena sdílejí společnou domácnost, jejich úspěch při dosahování sexuálního uspokojení se značně zvyšuje.

4. Nepolevovat a vzmužit se!

Zatímco dvě třetiny mužů docílí vrcholu vždy, u žen je to pouze deset procent. Částečně je to samozřejmě způsobené tím, že ženy jsou náročnější na potřebný čas. Pokud se vám ale povede partnerku uspokojit, zapomeňte na únavu a zkuste to ještě jednou. Druhý orgasmus mívají většinou ženy intenzivnější než ten první, a to stojí za to zkusit!

5. Všechno pochází z klitorisu

Tato teorie protiřečí jiné, a sice té o pověstném bodu G, ale někteří odborníci si prostě stojí za svým. Podle nich ženské vyvrcholení způsobí jen stimulace klitorisu.

6. Předstírání

Je to děsivé, ale podle výzkumu neuvěřitelných devadesát procent žen alespoň jednou předstíralo orgasmus. Prý proto, že byly unavené z práce, nebo dokonce chtěly, aby "to" rychleji skončilo... Naučte tu svoji, ať ukáže, co se jí líbí, a bude po předstírání.

7. Musí vědět sama

Je těžké uspokojit partnerku, když ani sama neví, jak by se chtěla milovat. Takové ženě proto doporučte, aby si to nejdřív ujasnila, a až potom od vás může něco chtít.