Doktor Zvíře: Zvědavý Jardo, stručně řečeno: Čtyři sexuální partnerky za život je málo, třicet je příliš. Podle statistik poznají čeští 11 sexuálních partnerek, ale příliš se na ten údaj spoléhat nedá.

Je například velký rozdíl mezi tím, zda je respondent z velkého města, nebo z vesnice. Obecně platí, že čím větší město, tím více příležitostí a tedy tím více žen.

Když třeba žiješ ve vesnici se sto obyvateli a jen zřídka vytáhneš paty, těžko to dotáhneš na víc než dvě ženy za život. Jednak nemáš moc na výběr a jednak by se dostal do řečí a hlavně starší ženy by tě rozklevetily na hadry.

Zvláštní je, že čeké ženy uvádějí, že měly v průměru za život pět sexuálních partnerů. na první pohled tady něco nehraje. Muži uvádějí 11, ženy 5. jak to tedy je? Něco mezi tím? Mají muži přirozenou potřebu si přidávat, zatímco ženy si ubírat počet milenců?

Celá společnost vlastně žije tímto napětím. Mužskou přirozeností je mít co nejvíce žen, prostě rozsévat, množit se, co to dá. Ženy mají naopak od přírody potřebu mít, rozuměj vlastnit, jednoho muže.

Hodně zdaru, Doktor Zvíře

Pište otázky na adresu: online@blesk.cz