Má nabídka ženě (dívce), oslovené namátkou, zní takto: "Dobrý den, nechci vyrušovat, jen bych se rád zeptal... Víte, před rokem jsem se rozešel s přítelkyní a... prostě jsem vás chtěl požádat o orální sex. Opravdu nechci být dotěrný, ale dal bych vám za to všechno, co mám v peněžence."

Trh

Důležité jsou tam ty pauzy, které mají vyjádřit, že hledám slova, ale ve skutečnosti je dělám pokaždé stejné.

Polovina oslovených žen (dívek) mě pošle k čertu a polovina se zeptá, kolik mám v peněžence.

Tržní cena za tuto službu (orální sex) je tisícovka, jak jsem si zjistil, je tedy důležité neříkat nižší částku. Nemyslím, že by oslovené přesně věděly, kolik ze teď platí prostitutkám,ale nějak to ty potvůrky prostě vycítí. To je ta neviditelná ústa trhu.

Procenta

Na otázku, kolik mám v peněžence, tedy reaguji tak, že vyndám peněženku, kouknu do ní a řeknu překvapeně: "Jé, tolik? To jste mě tedy dostala!"

Na to se žena (dívka) zase zeptá kolik. Pak je třeba trochu improvizovat, jednak podle toho, co je to za dívku a také podle mé současné finanční situace. Prostě tisíc a vejš.

K realizaci mého projektu dochází tak u každé páté dívky, kterou zajímá, kolik mám v peněžence. Tedy když to shrnu: Ze padesáti oslovených dívek mi jedna poskytne orál za úplatu.

To je všechno, zeptat se nechci na nic, jen se podělit.

Casanova, Praha

Doktor Zvíře: Určitě znáš ten vtip: Muž zastaví ženu na ulici a ptá se: "Dobrý den, nechtěla byste si za****t?" Ona na to: "Vy dostáváte asi hodně často přes hubu, že?"  On: "To jo, ale taky jsem si už párkrát za****l."

Ta cena, milý Casanovo, tedy "tisícovka a vejš", se mi zdá kapánek přemrštěná. Zkoušel jsi nenabízet nic? Myslím tím sehrát tu habaďůru s peněženkou, ale pak se z toho vykroutit.

Pro mnohé ženy je orální sex celkem mechanická záležitost, trochu nechutná, ale ne moc. Něco jako když si kousne banánu, který ležel na chodníku. Je to každopádně lepší, než třeba sníst žížalu.

V mnoha případech jde jen o slíbenou, ne zaplacenou částku. Dej vědět, jak to dopadlo a přeji nejen duševní svěžest.

Doktor Zvíře

Otázky do úchylné poradny posílejte na adresu:

online@blesk.cz