Čtenář, podepsaný Jistene:  Osobně a nejen já jsem byl ženou znásilněn několikrát. Poprvé v 17 letech. Paní skladnice následně až po znásilnění policisty při řízení provozu na křižovatce byla převezena do psychiatrické léčebny protože byla ochotna se milovat s každým mužem který se jí zalíbil kdykoli, kdekoliv, jakkoliv. Po přeléčení je normální a má doma 3 muže a nemusí znásilňovat okolí.

Pivo

Naposledy mne žena znásilnila před rokem, v restauraci, když jsem čekal na autobus. Vcelku tuctová paní sedící vede u stolku s kávou si najednou ke mně přisedla se slovy - pane jestli okamžitě neopustíte tuto restauraci tak Vás znásilním -.

Vzhledem k tomu že to bylo v sobotu odpoledne jsem myslel že si dělá legraci. Usmál jsem se a napil se piva. Udělala to - pivo jsem už nedopil. Z restaurace nás vyhodili,já jsem jen vrhnul po číšníkovi nějakou bankovku co jsem měl v kapse.

Křoví

První úspěch byl v křoví před restaurací,nato mne odvlekla násilím k sobě domů kde mne 24 hodin sexuálně těžila. Chovala se ale vcelku korektně,modřiny,kousance,škrábance ,naražené koleno,vykloubené rameno, 2 tržné rány,jsem jí za takový divoký sex odpustil.

Paní je absolventkou Karlovy univerzity a její postavení si nedovoluji napsat.Myslím že když se zblázní hormony má žena také právo někoho znásilnit. Mému tátovi se to stalo také,přišel domů a matce to řekl, ta to pochopila a o rozpadu manželství nikdy nepadlo ani slovo. (konec dopisu)

Děkuji za hodnotý příspěvek, který následně podrobím analýze. Napište i vy své zkušenosti! Buď přímo do diskuse pod článkem, nebo na adresu: online@blesk.cz

Váš Doktor Zvíře

Úchylná poradna: Pravidleně každé pondělí