Kelly Rampling (27) žije se Stephenem už pět let. „Když se mě Stephen poprvé zeptal, zdali jsme se v noci milovali, myslela jsem, že si na to právě vzpomněl. Když jsem se ho ale zeptala, zda si to pamatuje, odpověděl, že ne,“ vypráví žena své první zážitky se sexomnií.

Stephenovi se později objevily záblesky paměti na zážitek, ale nikdy si nepamatoval, že by to dělal. Byli jsme spolu tři měsíce a alespoň jednou do týdne měl se mnou Stephen v noci sex. Vždy ve stejný čas, kolem třetí hodiny ranní. „Jednu noc jsem se při tom pokusila na Stephena promluvit, oči měl otevřené, ale se skelným výrazem. Tehdy jsem pochopila, co se děje. Stephen se mnou měl sex a přitom spal,“ dodává Kelly.

Většinou je jí noční probuzení příjemné, někdy ji ale trochu obtěžuje. Pár si však na sexomnii nestěžuje, má spolu syna Harrisona (2), kterého dost možná počali, když Stephen »spal«. „Sexomnie opravdu existuje, jde o vzácnou poruchu. Pokud však někdo vykonává noční sex každý den a tvrdí, že jde o sexomnii, tak lže,“ řekl Blesku sexuolog Radim Uzel.