Není jasné kolik přesně má Nadya dluhů, ale spekuluje se, že už dosáhly astronomické částky jeden milion dolarů (skoro 19 milionů korun)! Matce čtrnácti dětí nezbylo nic jiného než požádat soud o oddlužení. Minulý měsíc si dokonce zažádala i o sociální podporu, kterou dříve odmítala.

Zoufalá situace donutila matku přehodnotit své dřívější názory. Porno gigant Vivid Entertainment jí nabídl v roce 2009 smlouvu na milion dolarů, tedy přes 18 milionů korun, kterou odmítla. Teď už by se ani nezdráhala přijmout nabídku v obdobném filmu, kdyby to stálo za to. "Pokud se naskytne příležitost, vezmu své slova zpět. Jediné na čem mi záleží je moje rodina. Je to práce a to dobře placená. Pokud mi to umožní nastěhovat se do bezpečného velkého domu, který si zaslouží, udělám to," říká rozhodně Nadya.

Oktomáma lituje, že má tolik dětí

Zoufalá situace má vliv i na psychiku oktomámy. Nedávno prohlásila, že lituje, že si takovou velkou rodinu pořídila. "Kdybych tenkrát věděla, co vím teď, tak by tu teď nebyly. Co jsem si myslela? Vždyť nemám ani mateřský cit. Pro mě je těžké k někomu emocionálně přilnout, proto žiji v celibátu už 13 let. Jsem asexuální a nemám žádné touhy. Chtěla jsem jen jedno dítě po prvních šesti," uvedla litující matka.

Všech jejích 14 dětí přišlo na svět pomocí umělého oplodnění a vyrůstá bez otce. Toho Nadya odmítla uvést se slovy, že jde o starého známého, se kterým se dohodla, že od něj nebude požadovat žádné závazky ani finance.

Fotogalerie
8 fotografií