Na pláži

Ať už se necháte obšťastňovat u Jadranu, Středozemního moře nebo obyčejného českého rybníka, milování na pláži se vám bude zaručeně líbit.

Tip: Počkejte si, až se setmí. Nebudete tak pohoršovat děti a ostatní turisty a obloha posetá hvězdami vám vykouzlí tu správnou romantickou atmosféru.

Na co pozor: Na odřená kolena a záda od písku a oblázků. Do plážové tašky přibalte dostatečně velkou osušku.

Fotogalerie
6 fotografií

Ve stanu

Společné sdílení jen několika metrů čtverečních přímo láká k tomu, abyste spojili vaše těla. Vylezte ze spacáků, pomilujte se a vychutnejte si vzrušující pocit, že vás od ostatních kempařů dělí jen tenká stěna stanu.

Tip: Vyberte si raději nenápadnou polohu, při které se nebudete dotýkat plachty stanu. Ideální je klasický misionář nebo takzvaná lžícová poloha.

Na co pozor: Na rozsvícenou baterku, kvůli které byste lidem okolo udělali divoké představení. A taky na hlasité projevy, které by okolí mohly vadit.

Na lodi

Chystáte se sjíždět řeku v kánoi, na raftu nebo máte k dispozici pramici? Využijte toho a pomilujte se přímo na dně loďky.

Tip: Plavidlo ukotvěte u břehu, kde jsou stromy a keře. Větve spadající na vodní hladinu vás uchrání zvědavých pohledů. Po dovádění můžete skočit do vody jen tak, na Adama a Evu.

Na co pozor: Na příliš vášnivé pohyby. Šplouchání vody o boky plavidla vám sice zařídí opojný pocit, že si užíváte léta naplno, ale taky může přilákat nevítanou společnost.

Na WC

Nemáme na mysli toaletu v restauraci nebo hotelu, ale v dopravních prostředcích, konkrétně ve vlaku nebo v letadle. »Rychlovka« během cest vás zaručeně rozpálí.

Tip: Aby milování proběhlo hladce, měly by mít ženy na sobě jen lehké šaty, které se dají snadno vyhrnout.

Na co pozor: Na cestující, kteří potřebují akutně vykonat potřebu, a na letušky, kterým se váš nápad nebude zamlouvat. V obou případech se do kabinky odeberte nenápadně (nejlépe pár minut po sobě), dobře zamkněte a snažte se celou akci pojmout velmi rychle.

V autě

Je teplý, vlahý večer a vy se vracíte z výletu? Sjeďte nečekaně z hlavní cesty na nějaké odlehlé místo, ideálně na polní nebo lesní cestu. Až budete sami, sklopte sedačky nebo otevřete kufr a vášnivě se pomilujte.

Tip: Sex můžete vyzkoušet i přímo na kapotě. Jestli se chcete milovat raději uvnitř vozu, zajistí vám vyšší komfort zadní sedadla, kde nebude překážet volant ani palubní deska. Přední sedadla odsuňte co nejvíc dopředu.

Na co pozor: Ujistěte se, že je auto zabrzděné a při dovádění myslete na to, abyste nezavadili o ruční brzdu nebo řadicí páku. Sex během jízdy už je přece jen zážitek pro odvážné nátury.

Na posedu

Vyjížďka na kole letní krajinou se může rázem proměnit v erotické hrátky. Dostali jste na sebe chuť, ale nechce se vám lehat do vysoké trávy? Nevadí. Stačí najít nejbližší posed, vyšplhat se nahoru a oddávat se rozkoši ve výšce korun stromů.

Tip: Kvůli nedostatku místa je nejvhodnější poloha na koníčka. Abyste se neodřeli o dřevěná prkna, bude lepší stáhnout si jen nejnutnější svršky.

Na co pozor: Na zadřené třísky a závratě. Jestli na ně trpíte, raději se řádění ve výškách vyhněte. Mohla by se vám zatočit hlava a pád by byl hodně nebezpečný.

Sexuolog Ondřej Trojan: Proč máme v létě větší chuť na sex

„Díky tomu, že se prodlužují dny a zvyšuje se teplota, jsou tvorové v přírodě více sexuálně aktivní.“

„Lidé mají více energie a muži jsou také vzrušivější, odhalená těla žen v nich probouzí touhu k seznámení a také bližšímu kontaktu. Může za to ale i biologické nastavení – pokud žena otěhotní v létě, porodí dítě zjara, což je ideální.“