Americká média Aniu vůbec nešetří. Novináři se pozastavují nejen nad smyslem její mise, ale i nad možnostmi jejího uskutečnění. Pokud by Polka totiž chtěla mít sex se sto tisíci muži a každý akt by trval 20 minut, pak by jí trvalo bezmála čtyři roky, aby to zvládla! A to jen za předpokladu, že by to dělala celý den beze spánku a jiných aktivit.

K tomu všemu má Ania navíc údajně přítele, který jí zůstává navzdory jejímu podivnému poslání věrný. Z jejího koníčku prý "není nadšený", ale neměl jinou možnost než se s tím "smířit".

Ania Lisewska chce souloží se 100 tisíci muži stanovit rekord do Guinessovy knihy. "V Polsku je sex stále tabu a každý, kdo si chce splnit fantazie je považován za devianta, děvku, nebo psychicky narušeného," vysvětluje dívka svou motivaci. Její zápal pro osvětu ale mužská populace příliš nesdílí. Zatím má na kontě jen pár stovek chlapů. Na návštěvě u nás zabodovala dokonce jen dvakrát, z čehož jednou s najatým pornohercem.

Pokud máte o Aniu zájem, nezoufejte! Ke konci září sexuchtivá Polka zkusí své štěstí na Moravě. Přijede totiž do Ostravy a Brna, aby si vylepšila reputaci a bídné skóre.

Fotogalerie
11 fotografií