Zkušená prababička Marjorie je ve volném vztahu s Kylem posledních pět let. I když si mladík dopřává přítomnost dalších postarších žen, je jeho vztah s Marjorie natolik vážný, že ji přišel domů představit i své mamince Ceceile Jones (50).

„Někteří muži preferují blondýny, jiní brunety, někteří jsou zase na chlapy, mě přitahují starší ženy,“ říká otevřeně Kyle, který měl už v osmnácti letech sex s padesátiletou ženou. K tomu, aby se seznámil se staršími dámami, využívá online seznamky.

„Většinou je průměrný věk žen vhodných pro mě mezi 60 a 80 lety. Vždy, když se s nimi snažím bavit, tak mi řeknou, že jsem na ně příliš mladý. Já ale trvám na svém a říkám, že to bude sranda,“ dodává lovec babiček. I když tráví většinu času s Marjorií, vídá se pravidelně s dalšími čtyřmi postaršími ženami.

Někdy si ale vyjde i s novým objevem. Majrorie se snaží dělat vše proto, aby byla pro svého zajdu přitažlivá. „Do postele nosím sexy oblečky. Nechávám si ale podprsenku, protože v těch místech mi toho už moc nezbylo,“ říká stařenka s tím, že žije aktivním sexuálním životem, který ji uspokojuje.