Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Sexy a nebezpeční: 10 nejpřitažlivějších kriminálníků a kriminálnic všech dob!

/
  • Toto jsou ti nejkrásnější kriminálníci všech dob.
    25. září 2014 ● 18:39

    Ženy odjakživa přitahují neřádi na hraně zákona. Drsňáci s policií v zádech jsou pro ně atraktivnější než hodní usedlí muži, ze kterých raději udělají své kamarády. A nejinak jsme na tom i my chlapi. Jakmile vidíme nějakou zlobivou kriminálnici, přitahuje nás to k ní rozhodně víc než k domácím puťkám. Zatajte dech, toto je 10 nejvíc sexy kriminálníků a kriminálnic všech dob.

  • 1.

    Bonnie Parker & Clyde Barrow

    Neexistuje slavnější zamilovaný kriminální pár. Jejich gang během hospodářské krize v letech 1929 až 1933 zabil nejméně devět policistů a několik civilistů. Nakonec byli Bonnie a Clyde dostiženi a zabiti v Lousianě 23. května 1934.
    Bonnie a Clyde
    Autor: Policie/Blesk/profimedia.cz/Reuters

  • 2.

    Jeremy Meeks

    Pronikavé modré oči, plné rty a spousta tetování. Jakmile se na internet dostalo vězeňské foto gangstera Jeremyho Meekse, stal se z něj okamžitě sexsymbol, který má na Facebooku statisíce fanynek. Momentálně sedí ve vazbě kvůli držení zbraní, vydírání a ozbrojenou loupež a čeká na soud.
    Meeks se proslavil tímto policejním fotem.
    Autor: Facebook

  • 3.

    Bugsy Siegel

    Americký ganster byl považován ve své době za velkého fešáka. V Las Vegas rozjel hazard ve velkém, vydělával a přitáhl pozornost mafie. Nakonec ho rozstříleli doma na gauči. Kdo ho sprovodil ze světa, se dodnes neví.
    Fešák Bugsy Siegel
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    Elle Evans

    Po téhle blonďaté krásce prahla dlouhé roky půlka Louisiany. Aby taky ne, když je bývalou držitelkou titulu krásy Miss Louisiana Teen USA 2008. Přišla o něj o rok později, když ji chytili v restauraci s marihuanou v kabelce.
    Elle Evans
    Autor: Policie/Blesk/profimedia.cz/Reuters

  • 5.

    Tywan Alexander

    Mohutný Tywan s pronikavýma hnědýma očima byl zadržen kvůli výtržnostem a kladení odporu při zatýkání. Při pohledu na něj je jasné, že by si jeho výtržnosti nechala líbit kdejaká slečna nebo paní. Navíc neskončil za mřížemi za vraždu nebo něco takového, že?
    Tywan Alexander
    Autor: Policie/Blesk/profimedia.cz/Reuters

  • 6.

    Stéphanie Beaudoinb

    Teprve jednadvacetiletá Kanaďanka skončila za mřížemi kvůli vykrádání domů. Sexy brunetka pobláznila díky žhavému vzhledu muže po celém světě. Má však bohatou kriminální minulost – čelí hned 114 obviněním.
    Stéphanie Beaudoinb je stejně sexy jako nebezpečná.
    Autor: Facebook

  • 7.

    Angela Coates

    Tahle dvaadvacetiletá kráska z americké Goergie by byla v pomyslné soutěži »Miss kriminál« žhavou favoritkou. Před časem se stala dívkou týdne v prestižním magazínu Jet. Teď ji však zatkli za výtržnictví.
    Angela Coates
    Autor: Blesk/Facebook

  • 8.

    Jiří Kajínek

    Nejslavnějšího českého vězně ženy zbožňují. Posílají mu milostné dopisy i nabídky k sňatku. Imponuje jim jeho mužnost, odhodlanost, ale třeba i útěk z Mírova v roce 2000 – byl první a zároveň poslední, kdo dokázal utéct z „českého Alcatrazu“.
    Jiří Kajínek
    Autor: Archiv J. Kajínka

  • 9.

    Jesse James

    Zločinec, lupič a vrah, který přepadával dostavníky, vlaky a banky. Ovšem také symbol a ikona gaunerů – slavný byl již za svého života a po smrti v roce 1882 se stal americkou legendou, jakýmsi prototypem lupiče z Divokého západu.                  
    Jesse James
    Autor: Blesk/Facebook

  • 10.

    Amanda Knox

    Američanka, kterou soudy nejdříve odsoudili, pak osvobodili a nakonec znovu odsoudili na 28 let za vraždu Meredith Kercher. Ona však trvá na své nevinně a možná i to ji v kombinaci s křehkým a »cudným« vzhledem formuje zástupy obdivovatelů.
    Amanda Knox
    Autor: Blesk/Facebook

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 28

bobcerv: Prestan sem tahat toho chcipaka Kramnyho.

(12. 07. 2015 08:18)

vrahrychtar: jedine z Khajinka se mi postavila moje chlouba

(26. 09. 2014 02:46)

erene: http://img.blesk.cz/img/1/full/209688-img-michal-cervin-barbara-kautmanova-crop.jpg Kautmanová už má po alimentech !

(26. 09. 2014 00:15)

erene: Nejvíc sexy je Michal Červín,známý z show Vem si mě,který se skrývá před vězením v Thajsku !

(26. 09. 2014 00:13)

erene: A co Pepino Rychtáro ?

(26. 09. 2014 00:12)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Prohlédněte si nejlepší akty na webu DIGIarena.cz BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy