Dobrý den, jsem mladý, jinak zdravý a v práci úspěšný muž. Jenže když přijde na intimní život, nejsem spokojený se svým penisem. Tedy ne s jeho délkou a šířkou, ale kvalitou erekce. I když jsem vzrušený, je můj pinďour stále »povislák«. Přitom v pornu vždy mužům stojí »jako anténa«. Poraďte, prosím, mám z toho deprese.

Filip (26), Golčův Jeníkov

Filipe, každý penis je jiný a to se týká i kvality erekce a následné tvrdosti pohlavního orgánu. Já sám jsem se ještě v NDR zúčastnil jedněch sexuálních orgií, na nichž jeden ze přítomných pánů také nedosáhl takové erekce, jakou měli z dam ostatní muži. Tzv. »povislák«, »flatulák« (podle anglického slova flat – zploštělý) nebo »ochrnutá užovka« je jev, se kterým se nesetkávám ojediněle. Můžete mít horší krevní oběh, ale také se může jednat o stav, kterým vám dala do vínku matka příroda a jde o vaši normální erekci. Nedoporučuji zkoušet modré pilulky ani jiné zaručené přípravky na podporu erekce. Příliš zatěžují srdce a v nejhorším případě můžete dostat infarkt a zemřít. Pokud byste chtěl zkusit přece jenom chemickou cestu, doporučuji vyzkoušet v malém množství karnitin. Jde o látku, které se prodává jako přípravek pro sportovce a obézní lidi, jelikož funguje jako spalovač tuku. Stimuluje funkci srdce a pomáhá prokrvení celého těla včetně penisu. Já sám jsem se nejednou vrátil z posilovny a měl ho tvrdého jako skálu, což bylo doma přivítáno s povděkem. Existuje ale ještě další cesta – podvázání penisu, což je možné provést buďto se samotným údem, nebo i s varlaty. Vyvarujte se ale tvrdým a drsným šňůrám a kruhům. Nechcete přece, aby vám penis odumřel. Použijte raději elastickou gumu, kterou seženete v každém sexshopu. A hlavně – neklesejte na mysli, nebo bude klesat i on vám! Důležité je také při sexuálních hrátkách nezapomínat, že máte i ústa a ruce, kterými můžete vaší partnerce přinést stejnou, ne-li větší rozkoš než s penisem, ať už tvrdým, či ochablým.

Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu dotaz? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz našemu specialistovi! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: