Dobrý den, už od puberty, když jsem spadl z kola a skončil s otřesem mozku v nemocnici, mě velmi vzrušují sestřičky. Od té doby se snažím všelijakými způsoby skončit v jejich péči. Jednou za čas vždy skočím ze schodů tak, aby to vypadalo jako nehoda a já se dostal do nemocnice, kde mě ošetřují. Dříve jsem bydlel v jiném městě, ale na můj trik přišel primář. Odstěhoval jsem se proto, a nyní hazarduji se zdravím nanovo. Naposledy jsem ale skončil se zlomeninou a bojím se, aby mě moje úchylka na sestřičky nepřivedla do hrobu. Poraďte, prosím.

David (26), Valašské Meziříčí

Davide, okamžitě přestaňte dělat vylomeniny, nebo budete mít další zlomeniny! Anebo hůř! Na tom, že vás vzrušují ženy v úborech zdravotních sestřiček, není nic špatného ani zvláštního. Kdybyste se na to zeptal kamarádů v hospodě, jistě by vám většina z nich souhlasně přikývla na to, jak v takové uniformě hezky vykoukne ženská postava a jak moc je vzrušující, když se o vás někdo takto oblečený stará. I já jsem se na stáži v NDR zakoukal do sestřičky. Byla to vrchní sestra die überoberschwester Adalwolfa. Stejně jako její jméno, i ona byla vznešená, zkušená (ve zdravotnictví samozřejmě) a krásně zralá jako spadlá hruška na podzim. Jenže to, co provádíte, je na hlavu padlé jako vy, když z těch schodů skáčete. Divím se, že vás řešení nenapadlo samotného, přímo se totiž nabízí. Najděte si přítelkyni, kterou budete milovat a ona vás. S láskou se totiž nejsnáz překonávají jakékoliv problémy. Až váš vztah dosáhne takové úrovně, že jí budete věřit, poproste ji, aby si kostýmek sestřičky oblékla. Koupíte ho v každém sexshopu a bude rozhodně více sexy než mundúry, které nosí sestry ve Valmezu. A nakupujte přes internet, vyjde vás to podstatně levněji. A hlavně už nikam neskákejte, prosím vás!

Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: