Dobrý den, s přítelem milujeme sex, jsme zamilovaní a často se mu oddáváme. Vždy máme po ruce tubu s lubrikantem, jenže minulý víkend nám došel. A v sobotu večer se u nás už nedal nikde koupit. Přemýšleli jsme, jak ho nahradíme, a nakonec jsme zvolili kostku másla z lednice. I když zpočátku to chvílemi studilo, bylo to nakonec fajn. Druhý den mě mezi nohami trochu pálilo, ale poté se to samo zlepšilo a nyní problémy nemám. Nezpůsobila jsem si něco?

Mirka (26), Slaný

Drahá Mirko, nebojte, nezemřete. Za svou kariéru jsem toho už viděl dost. Indulonou počínaje, vazelínou konče. Lidé jsou v případě sexu velmi vynalézaví a náhradu si vždy najdou. A většinou to stojí vážně za to. Máslo jako náhražka lubrikantu není nejlepší, ale věřte mi, že jste si mohla vybrat mnohem hůře. Ještě v NDR jsem byl svědkem toho, jak jeden pár odnášeli z ložnice hasiči. Pro zvlhčení chtěli použít zubní pastu, ze které se po opadnutí vášní vyklubalo vteřinové lepidlo. Máslo je nevhodné, protože obsahuje tuky, které může vaše vagina vstřebat, což mohlo způsobit ono pálení. Navíc nevím, jestli bylo vaše máslo čerstvé, nebo již otevřené a žluklé. Každopádně pokud nemáte již nyní žádné problémy, bát se nemusíte. Myslím si, že v tomto případě vám přinejhorším hrozily kvasinky. Do budoucna vám ale navrhuji udělat si zásoby lubrikantu, aby se tato situace už neopakovala.

Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.