Všechno to začalo před rokem, když mě v noci začaly navštěvovat bytosti z jiné planety. Nejdříve mě jenom pozorovaly a zkoumaly. Vše jsem viděla, ale nemohla jsem se hýbat. Pak jsem se ale jednomu z mimozemšťanů zalíbila a začal se mnou mít sex. Nebyl dobrovolný, ale po čase se mi styk s jeho tykadly mezi nohama začal líbit. Jenže nyní jsem zjistila, že jsem těhotná, a bojím se, že porodím netvora. Navíc mi to nikdo z přátel nevěří. Mám jít na potrat?

Milada (45), Rokycany

Milá Milado, každý sex by měl být dobrovolný, ať už s člověkem, nebo mimozemšťanem. Pokud tomu tak nebylo, jedná se podle pozemských i mezigalaktických zákonů o znásilnění, tedy trestný čin. A ten se musí nahlásit policii, tedy pokud ke styku s mimozemšťanem došlo. Jak sama píšete, nikdo vám noční návštěvy z kosmu nevěří. Abyste tedy své okolí přesvědčila o tom, že si nevymýšlíte, není nic jednoduššího než zavítat do nemocnice a nechat si udělat psychologické vyšetření, které prokáže, že mluvíte pravdu a jste svéprávná. Zároveň doporučuji návštěvu gynekologie, kde lékař zjistí, jak je na tom vaše nenarozené miminko. Ultrazvuk odhalí, zda máte zdravé děťátko, nebo netvora, jak se sama obáváte. Jen si před návštěvou špitálu sbalte vše potřebné, možná si v něm pobudete delší dobu.

Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk
Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.
ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: