Erotický veletrh je už v hlavním městě tradicí. Ti, kteří uvítají příjemné šimrání v rozkroku, veletrh jistě letos ocenili. Osahat si bylo možné nejrůznější erotické pomůcky, podívat se na roztodivnou erotickou show a poslechnout si vtípky z úst předního českého sexuologa Radima Uzla.

Potetované prostopášnice byly na každém rohu a na co se dívat, bylo vždy. Erotický veletrh 2015 se konal od soboty do neděle a zúčastnili se ho muži i ženy. Podívat se bylo možné například na mýdla vytvořená podle vagin nebo na prskavky v nejintimnějších ženských otvorech.

Je to příliš? Možná, hranice erotična se posunují každým rokem a ne všichni jsou otevření sexuálním zážitkům jaké nabízí veletrh. Ale nejde jenom o porno naživo, ale i erotickou literaturu, masáže s happy endem a další zajímavé zážitky.

Erotický festival není pro netykavky, ale pro lidi, kteří mají rádi sex, nezhasínají při něm a klidně si domů na něj přizvou návštěvu. Tak se pokochejte galerií, která pošimrá na těch nejvíc intimních místech.

Fotogalerie
57 fotografií