Dobrý den, před čtvrt rokem jsem se v klubu seznámila s mužem, přeskočila jiskra, a i když v tom nejsou city, sblížili jsme se a on se stal mým milencem. Začali jsme se pravidelně vídat a on chtěl po čase zkusit anální sex. Já jsem nejdřív odmítala, ale nakonec jsem se nechala přemluvit, a i když to ze začátku bolelo, dočkala jsem se poté análního osvícení. Orgasmus v zadečku byl jiný, silnější a pohlcující. Od té doby děláme anál pokaždé a můj sexuální život je mnohem, mnohem lepší. Jenže o klasický sex do vaginy jsem přestala mít zájem, až je to milencovi divné. Nevadí mi, že to s ním skončí, ale obávám se, že jednou kvůli své oblibě v análním sexu nenajdu normálního přítele.

Andrea (27), Rokycany

Milá Andreo, nebojte se, ne sice všichni muži, ale opravdu hodně jich anální sex miluje a strádají tím, že nemohou najít ženu, která by v něm měla takové zalíbení jako oni. Vy pro ně budete poklad, takže se ničeho bát nemusíte! Rozhodně najdete pro sebe takového muže, se kterým si budete v posteli rozumět ještě více než se současným milencem. A věřte, že po čase budete mít chuť zase i na klasický sex. A hodit se to bude, až budete toužit po miminku.

Análnímu sexu zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: