Dobrej, už roky mě trápí zápach z gatí. I když se umyju a na chvíli se ztratí, netrvá dlouho a zase se vrátí. Můj chuj prostě smrdí jako hnůj. I když si ho myju stůj co stůj. Co dělat mám dál, když ženy si ode mne odsedávají opodál. Moje chlupy jsou dvořištěm pro muchy. Ale i sedlák jako já obyčejný, si zaslouží být na statku milovaný.

Vašek (48), Valašské Meziříčí

Milý Vašku, vy jste mi ale básnické střevo. Jestlipak si ze mě neděláte šprťouchlata! Z vašich rýmů jsem pochopil, že se na statku hygieně věnujete, ale zápach se stále vrací. Důvodů může být několik, od typického výrazného pižma, až po například vyšší potivost. U vás bych se ale zaměřil na ochlupení, které se stává domovem pro hmyz. Chlape, vzpamatujte se, není rok 1975, berlínská zeď padla a málokterá žena dnes ocení penis obalený v chomáči chlupů. Oholte si zarostlé ohanbí, vsadím se, že se vám gatě provzdušní a zápach bude rázem tatam.

Zápachu sbohem, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk
Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.
ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: