Dobrý den, vždy mě přitahovaly ženy, měl jsem několik přítelkyň a nikdy jsem nemyslel na muže. Nedávno jsem se však opil s kamarádem v hospodě, on mě poté vzal k sobě domů, kde jsme se ve sprše mečovali. A byť mě to nyní trápí, moc se mi tření penisů líbilo a dosáhl jsem orgasmu jako nikdy předtím. Teď mě to ale neustále trápí a pořád na to myslím. Bojím se, že jsem gay, přitom mě však ženy stále přitahují. Co tedy jsem?

Pavel (24), Benešov

Milý Pavle, vyžeňte všechny chmury hned z hlavy. Neudělal jste nic špatného a už vůbec nic, čím byste se měl trápit. Lidské sexuální preference se během života mění a vy jste teprve teď zjistil, že vás přitahují muži. Na tom není nic opovrženíhodného a to, co vás nejspíš potěší, je, že nemusíte být gay, i když ani na tom není vůbec nic špatného. Je to jednoduché, pokud vás přitahují muži i ženy, budete s největší pravděpodobností bisexuál. A být bisexuál neznamená, že se vám muži i ženy líbí stejně. Jedno pohlaví vás může přitahovat opravdu o dost více. Hlavně se tím netrapte, jste úplně v pořádku a lidé jsou dnes mnohem tolerantnější k jakýmkoliv sexuálním orientacím.

Mečování zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: