Dobrý den, můj přítel je sexuální experimentátor, což mi vždy vyhovovalo. Posledně ale přišel s něčím až sadistickým – se sexuální praktikou zvanou bubliňák. Ohne mě při ní před napuštěným umyvadlem, chytí za vlasy a strčí mi hlavu do vody do té doby, než se udělá. Minule jsem se sice málem utopila, ale vzrušení bylo veliké a chci bubliňáka zkusit znovu. Ale bez obav, že se utopím. Co s tím mám dělat?

Martina (24), Mladá Boleslav

Drahá Martino, sexuální praktika, kterou s přítelem provozujete, sice hraje na notu dominance a submisivity, což vám zřejmě učarovalo, ale je skutečně nebezpečná. Přítel ve chvilce rozkoše nemusí rozeznat, že už nejde o hru, ale o váš život a může vás omylem utopit. A za mřížemi se mu bude špatně vysvětlovat, že nešlo o vraždu, ale sexuální hrátky. Důrazně vás od bubliňáka odrazuji. Pokud ale bubliňáka musíte provozovat, jedině se šnorchlem, který vám zajistí dostatečný přísun vzduchu i pod vodou.

Mokrému bezpečnému sexu zdar, Váš Dr. Karel Obdařený
Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: