Dobrý den, odmalička trpím zvláštní tělesnou poruchou, která se nyní s dosažením dospělosti ještě zhoršila. Mám velmi zvláštní penis. Když se vzruším, mám inrekci! Úd se mi nepostaví normálně jako ostatním mužům, ale zaleze dovnitř do těla. Stojí mi prostě dovnitř a tlačí na orgány, což mi způsobuje silné bolesti. Poradíte, co s tím?

Milan (18), Humpolec

Drahý Milane, budu k vám upřímný, myslím si, že mě taháte za fusekli a tak trochu si vymýšlíte. Kdybyste měl takovouto tělesnou vadu, bolestivé problémy by vám způsobovala již dávno, a to ještě před pubertou – v dětství. Vaši rodiče by vás jistě odvedli k doktorovi, který by nařídil chirurgický zákrok. Pokud se tak nestalo a já vám křivdím, tak se velmi omlouvám. O vašem problému jsem nikdy za svou lékařskou praxi neslyšel, musí být velmi vzácný a ojedinělý. Bez chirurgického zásahu, který by směr vaší erekce napravil, se však neobejdete. Takže nezahálejte a utíkejte do nemocnice, než vám váš penis ublíží ještě více.

Zdravé erekci zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: