Dobrý den, soused mi udělal neslušný návrh. Nabídl mi, že bychom si mohli vyměnit na jeden večer manželky. Já jsem se proti tomu ihned ohradil, ale pak se mi vše rozleželo v hlavě a začal jsem nad nabídkou přemýšlet. Popravdě mě ta možnost vzrušuje, jelikož je sousedka pěkná ženská, ale na druhou stranu se bojím, že by se to mohlo manželce se sousedem líbit více než se mnou. Poraďte, mám to risknout?

Patrik (34), Olomouc

Milý Patriku, chápu, že jste nyní rozpolcený a cloumají s vámi touhy i obavy. Jenže než k něčemu takovému dojde, musí to nejdříve odsouhlasit vaše manželka, stejně jako ta sousedova. Bez jejich svolení si můžete nechat zajít chuť. A svou choť nemůžete k něčemu takovému nutit! Pokud jí to navrhnete a nikdy jste o ničem podobném spolu ještě nemluvili, rozhodně ji ujistěte, že ji milujete a přitahuje vás, jen chcete zkusit něco nového. Dobře si však rozmyslete, co děláte. Vše se totiž může obrátit proti vám. Pamatuji si, jak ještě v NDR můj kamarád Hans přišel se stejnou nabídkou. Já s manželkou, tehdy ještě mojí přítelkyní, jsme souhlasili. Na všem jsme se domluvili, odjakživa jsme byli vyrovnaný pár, takže jsme si to moc užili a výměna partnerů nás oba nabila pozitivní energií. Jenže Hans začal žárlit, protože viděl, že jsem dole obdařenější než on. A byť měl s manželkou za sebou krásných pět let citového i intimního života bez problémů, žárlit  již nepřestal. Začali se doma hádat a za pár měsíců byl s jejich vztahem konec. Kde je dnes Hansovi konec, sám nevím. Dobře si tak rozmyslete, do čeho půjdete, či nikoliv.

Výměně partnerů zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: