Dobrý den, již v pubertě jsem si všimla, že můj klitoris je větší, než je normální. Má na délku přes čtyři centimetry, což je podle mě příliš. V intimním životě mi svým vzrůstem sice nepřekáží, ale mým partnerům to vždy vadilo, až mě kvůli tomu nakonec vždy opustili. Ten poslední mi dokonce před rozchodem vpálil do obličeje, že ho mám velký jako malý penis. Dá se klitoris chirurgicky zmenšit? Bojím se, že zůstanu navždy sama. Poraďte, prosím.

Magda (22), Bruntál

Drahá Magdo, s takto velkými klitorisy jsem se již za svou praxi setkal, byť nejde o úplně častý jev. Ženy, kterým tak narostly, se sice občas potýkaly s problémy, jaké sužují i vás, ale na druhou stranu si chválily citlivost klitorisu a celkově velkou vzrušivost. Jinak řečeno, byly to sexuální dračice, které rozhodně neměly problémy s dosažením orgasmu, což je problém mnoha dívek i žen. »Na ocet«, jak se lidově říká, rozhodně neskončíte. Jak praví české pořekadlo, »každé zboží má svého kupce«, i vy jednou narazíte na muže, který vás bude milovat a váš velký klitoris mu učaruje, oblíbí si ho a bude ho vzrušovat. Na jakoukoliv operaci zapomeňte. Rovnala by se ženské obřízce, což je v civilizovaném světě nepřípustné. I při zmenšení, které se neprovádí, byste přišla o citlivost, vzrušivost, nehledě na následnou bolest. Užívejte si svůj sexuální život i svůj klitoris, ten pravý muž teprve přijde.

Sexu zdar, váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: