Dobrý den, vždy jsem byla dračice a sex si užívala plnými doušky. Po dlouholetém manželství mě rutina doma omrzela, a tak jsem začala chodit na swingers párty, kde se mi splnily i ty nejniternější touhy. Vyzkoušela jsem sado maso, sex s ženou, se dvěma muži, se třemi a postupem času jsem zjistila, že mi převaha mužů vyhovuje. Nakonec se mojí nejmilejší zálibou stalo penisové rodeo, při němž se na mně ukájí několik mladíků za večer. Mám to moc ráda, jenže jsem si všimla, že moje mařka už není, co bývala. Je uvolněná a mám pocit, že ji v posledních dnech mám velkou jako jeskyni. Poraďte prosím, co mám se svou mušlí dělat. Již v sobě muže necítím tak dobře jako v minulosti. Manžel mě cítí také špatně a pojal podezření, že mu zahýbám. Děkuji.

Radmila (40), Karlovy Vary

Drahá Radmilo, skupinový sex je lákavý, a jak jste na swingers párty zjistila, i populární u mnoha lidí různých věkových kategorií. Váš problém se skutečně objevuje u žen, které mají styk velmi hojně a někdy až nadměrně. Vagina je úžasný orgán a její elastické svalstvo umožňuje její roztahování. V době sexuální neaktivity se pak opět stahuje. Tedy mělo by. Sama si jistě dobře uvědomujete, že když ponesete ze supermarketu těžký nákup, tak se vám ucha u igelitky vytahají. Stejně jako že na cestě, po které jezdí denně stovky aut, nikdy neporoste tráva. Je tedy možné, že jste náporem milenců při vámi milovaném penisovém rodeu nevratně svou vaginu opotřebovala. Jediná rada, kterou pro vás nyní mám, je, abyste zachovala sexuální abstinenci. Možná, když se na vás štěstí usměje, se vaše vagina vzpamatuje. Sama byste se ale měla zamyslet nad tím, kam vás náročné sexuální hrátky dostaly. Nic proti skupinovému sexu, to naopak, ale všeho moc škodí. Abyste nakonec nemusela na její chirurgické omlazení a zúžení. Něco jiného pak je vaše nevěra. Že se nestydíte! Chudák manžel, nejspíš je mu už vše jasné, když i on si všiml, že vaše vagina není, co bývala. Je mi proti srsti vám radit, jak zatloukat nevěru. Nicméně v zájmu zachování vztahu... Pokud si koupíte v sexshopu monsterdildo, mohl by vám historku o tom, že za vaší unavenou pochvou stojí obří robertek, sežrat i s navijákem. Každopádně hanba vám! Doufám, že svému milujícímu choti už budete věrná. Sex je sex, ale vztah a láska jsou věci, které v životě nepotkáváte tak často jako mužské údy při penisovém rodeu.

Sexuální abstinenci zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: