Dobrý den, jsem zoufalá, nikdy jsem neměla přítele déle než pár týdnů. Příšerně mi totiž zapáchá vagina. Ten děsivý smrad připomíná rybinu, což jsem už z úst mužů slyšela několikrát. „Páchneš jako asijský rybí trh navečer“ nebo „Dělala sis to uzenou makrelou?“ nadávají mi muži. Jsem přitom docela pěkná dívka, ale každého nápadníka odradí závan z mé pochvy. Myji se přitom dvakrát denně, takže hygienu nezanedbávám. Poraďte, už nechci být „platýz,“ „štika“ ani „kapří šupina.“

Iveta (19), Ostrava

Milá Ivetko, s nepříjemným problémem by vám jistě nejlépe poradil váš gynekolog. Je to lékař, ke kterému musíte chodit pravidelně na kontroly, vyšetření na gynekologickém křesle se stejně nevyhnete, takže před ním svůj problém se zápachem rozhodně nezatajujte. Z odebraných vzorků dokáže rychle zjistit, co se s vámi a vašimi intimními partiemi děje. Z toho, co jste mi však napsala, jsem se dovtípil, že svou hygienu nepodceňujete, ale přeháníte to s ní! Ve vagině je přirozená mikroflóra, kterou přehnaným mytím vyhubíte, a zaděláváte si tak na celou řadu problémů. Jedním z nich může být i běžná kvasinková infekce, která by podle mě mohla být viníkem nepříjemného zápachu. Nemyjte se dvakrát denně, vaginu spíš oplachujte a rozhodně si ji nevymývejte mýdlem.

Voňavému sexu zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: