Dobrý den, jsme šťastný a zamilovaný pár, který má sex jako každý jiný. Dobře, možná ho máme rádi trochu více než ostatní. Sexujeme často a hodně, ale oba nyní prožíváme něco, co ani jeden z nás dosud nepoznal. Když vášnivě souložíme, vycházejí z našich intimních míst hlasité čvachtavé zvuky. Nic nás nebolí, oba dosahujeme orgasmu, ale to čvachtání je vážně velmi hlasité. Jsme v pořádku, má nás to znepokojovat?

Petra (26) a Ladislav (25), Nový Jičín

Drazí, předem vám gratuluji k hezkému vztahu, vždy rád slyším, že to zamilovaným klape. Váš problém skutečně žádným problémem není. Čvachtavé zvuky, které vycházejí zpod vaší peřiny, jsou při sexu časté a naprosto přirozené. Vznikají vaším velkým vzrušením, takže vaše vagina produkuje dostatek sekretu k bezproblémovému a bezbolestnému sexu. K tomu, jak vás váš milovaný přítel vzrušuje, si může pogratulovat. Při vášnivém sexu, který dle vlastních slov provozujete, se do vaginy dostává vzduch, který penis vytlačuje, v kombinaci se sekretem se může ozývat ono čvachtání. Jelikož máte i vy orgasmus, rozhodně bych netvrdil, že vám přítel svými proporcemi nestačí, a proto se vám do intimních partií dostává vzduch. Takže se milujte dál a s radostí čvachtejte.

Čvachtání zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: