Dobrý den, mám měsíc novou přítelkyni, takže se teprve poznáváme. Přijde mi jako fajn dívka, byť někdy možná trošku sprostější. Zůstal jsem však jako opařený, když mi navrhla, že bychom spolu mohli mít kečupový sex. Nevím, co to je, a protože mi bylo trapné se zeptat, řekl jsem, že si to rozmyslím. Použil jsem i internetový vyhledávač, ale nic jsem nezjistil. Obávám se, že půjde o sex při menstruaci, který se mi hnusí. Považuji ho za nehygienický. Poradíte mi?

David (19), Zámrsk

Drahý Davide, gratuluji vám k nové přítelkyni a chci vás uklidnit, že ani já netuším, co má být kečupový sex. Rozhodně nejde o hojně zažitý název. Stejně jako vy však usuzuji, že může jít o styk při menstruaci. I když s vámi souhlasím, že je nehygienický, zůstává pravdou, že ho spousta žen vyhledává a praktikuje. Zejména při konci menstruace se jejich sexuální apetit zvyšuje a kvůli změnám na sliznici cítí milování jinak a mnohdy zajímavěji než při normálním styku. Pokud k němu svolíte, vyžeňte přítelkyni do koupelny a použijte kondom. Jestli se vám však hnusí, zapomeňte na to. Přítelkyni vysvětlete, že přes to u vás vlak nejede. Vztah je o kompromisech a nikdo vás do ničeho nemůže nutit. Nejdřív však budete muset zjistit, zda se opravdu jedná o to, co si myslíme. Odpovězte protiútokem a své nové lásce řekněte, že marmeládový štych zkusíte, nebo ne. Rozhodnutí je jenom na vás.

Příjemnému styku zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Všechny sexuální poradny Dr. Karla Obdařeného s nápaditými odpověďmi na zapeklité otázky naleznete zde.

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: