Bylo mu šest let, když ho srazilo auto a vláčelo ho za sebou dlouhých 500 metrů. Tehdy Mohammed Abad přišel o penis a levé varle. Brit, původem z Indie, kvůli tomu podstoupil 119 operací.

Štěstí se však na něj usmálo v loňském roce, kdy dostal dvacet centimetrů dlouhý a plně funkční pyj za skoro 2,5 milionu korun!

Lékaři na něj použili kůži i tuk z nešťastníkova předloktí. Abad díky němu může nejen močit, ale je schopen také erekce a ejakulace. Topořit se jeho pyj začne ve chvíli, kdy zmáčkne spínač implantovaný do umělého varlete.

 „Penis mi funguje perfektně, rád bych TO už konečně zažil!“ prohlásil Abad natěšeně ke konci loňského roku.

Jeho „vzkaz“ si tehdy přečetla prostitutka Charlotte (35), která se nabídla, že ho o panictví ráda připraví. Navíc si za tuhle službičku nebude nic účtovat. Zatímco po jiných mužích chce 5,5 tisíce za hodinu!

„Chtěl jsem na první sex někoho, kdo by mě bral takového, jaký jsem,“ svěřil se muž. No a tak se se Charlotte párkrát sešel a nakonec jedno z jejich dostaveníček zakončili v posteli.

 „Bylo to skvělé. Na ten den jsem čekal od puberty. Spadlo ze mě velké břímě, jsem šťastný,“ zajíkal se Abad štěstím. „Trvalo to asi hodinu a třičtvrtě, když jsme skončili, měl jsem koutky zavěšené za ušima,“ dodal spokojený Ind, kterému prý sexuální zkušenost zvýšila sebevědomí.

Hned si proto vytyčil nový sen – najít tu pravou lásku a stát se otcem. „Lékaři zjišťovali, kolik mám testosteronu a spermií. Podle nich to možné je,“ uzavřel Brit.

Fotogalerie
8 fotografií