Krásný slunný den. Turisté si užívají krásy Prahy, k nimž patří samozřejmě i návštěva proslulého Karlova mostu. Jenže co to nevidí. Před nimi stojí přitažlivá brunetka ve vyzývavém růžovém oblečku, který více odhaluje, než skrývá.

Tím to ale nekončí. Potetovaná kráska se odhaluje a dává fotografovi i kolemjdoucím na odiv svá ňadra. A tady si už zahrává se zákonem. Někteří kolemjdoucí nad ní slintají, jiní v pohoršení odvracejí zraky. Co je ale nejhorší, její nudismus viděly i malé děti.

V galerii, kterou stránka Watch4Beaty nabízí ke zhlédnutí zdarma, je vidět, že odhalující se brunetku sledovala i malá holčička. A v takovém případě se může jednat i o trestný čin. „Pokud se žena obnažuje na veřejnosti a jsou před ní děti, jde podle mého názoru trestný čin výtržnictví,“ řekl Blesk.cz právník Jan Černý.

U něho samozřejmě hrozí postih. „V tomto případě by se jednalo o trest v řádu několika měsíců odnětí svobody s podmínečných odložením,“ pokračuje Černý. V případě, že by se ale zjistilo, že odvážná slečna Becca se podobného výtržnictví dopustila znovu, hrozilo by jí i vězení.

Při opětovném spáchání tohoto činu hrozí pachateli odnětí svobody až tři roky,“ dodal Černý. Jak Blesk.cz zjistil, Watch4Beaty nafotil i další galerie na pražské veřejnosti. Tohle je erotická hra s ohněm…

Podívejte se na fotogalerii dalších pornoskandálů a průšvihů! Žhavá galerie přístupná od 18 let!
Fotogalerie
29 fotografií