Novodobá Sodoma a Gomora, jak se městu také přezdívá, leží 165 km jihovýchodně od Bangkoku. Ročně ho navštíví až milion mužů prahnoucích po placených sexuálních radovánkách. To je neuvěřitelné číslo

I když Pattaya vypadá díky přilehlým plážím jako skvělá turistická destinace pro celou rodinu, není tomu tak. Jakmile se ale setmí, stává se z tohoto místa město hříchu. Policie mu dokonce říká Divoký západ Thajska.

Kriminalita je zde vysoká a nikdo není v bezpečí. Ve městě se pohybuje hodně zlodějů, kapsářů a lupičů. Navíc hrozí zákazníkům prostitutek a prostitutů velké riziko nakažení pohlavně přenosnými nemocemi.

Ve městě žije 100 tisíc lidí, z nichž je 27 tisíc prostitutek. Za své služby si příliš peněz neúčtují, proto je toto město neřestí tolik vyhledáváno. Ceny za sex startují na v přepočtu 360 Kč. I alkohol je tu levný. Pivo vyjde na 50 Kč. Barů tu je na tisíc.

Časům neřestí a nekontrolované prostituce ale možná brzy odzvoní. První ženská ministryně turistického ruchu chce nejstaršímu řemeslu ve městě udělat přítrž. Vymítit prostituci z jejího hlavního města však nebude jen tak.

Fotogalerie
26 fotografií