Deník The Sun zjistil, že Edmondson je kuchař z Windermere. Kamarádi ho popisují jako velkého holkaře, který se ale přesto zasnoubil s Jennou Ross (25). Dívku si měl po návratu z Ibizy brát, protože je v šestém měsíci těhotenství. Ta už ale o videu ví, takže je pravděpodobné, že ze svatby sejde...

Zatím neznámou ženu, se kterou na to hodinu před přistáním vlítli, potkal poprvé na schůdcích přistavených před odletem k letadlu. „Byla to náhodná známost. Vůbec si nedělal hlavu s tím, že na něj doma čeká těhotná snoubenka,“ uvedl jeho přítel. 

Nadržený páreček cestujících si to rozdal přímo na sedačce přede všemi! Žena se Shaunovi  nejdříve posadila na klín, po chvíli začala vykonávat kopulační pohyby. „Slyšela jsem, jak si o tom povídají, ale myslela jsem, že vtipkují. Ten chlápek vykřikoval: 'Má někdo gumu?'," popsala cestující Kieran Williams (21)

"Všichni jsme se smáli, ale po deseti minutách na to fakt vlítli. Vypadali dost opile. Viděli jsme, jak si ta holka sundala kalhotky a on si stáhl kalhoty. A pak na něm začala rajtovat," dodala Kieran, která vytáhla telefon a neskutečný výjev zachytila. Palubní personál nijak nezasáhl.  

Video
Video se připravuje ...

Pár se oddával sexu na palubě letadla Youtube.com

Fotogalerie
11 fotografií