Muž, který na lechtivé stránce vystupuje jako 195 centimetrů vysoký Callum, se popisuje jako: „Nefalšovaný hasič celým srdcem a chlap, co stojí nohama na zemi.“ Muž, který se nechal ke svému neštěstí vyfotit při sexu v požárním voze tak nešikovně a hloupě, že má nyní na krku celý sbor vyšetřování, o sobě na swingers stránce zveřejnil mnohé.

Jsem bisexuál, který má zájem o party pro dospělé, skupinový sex, transvestitismus a dogging (sex s cizinci v autě). Hledám partnery a páry ve věku od 18 do 60 let,“ svěřil se Callum. Žena z kabiny byla identifikována jako 58letá Jodie. Ta si možná užila štych svého života, ale jestli se přijde na to, kdo je Callum, čeká sexuchtivého hasiče okamžitý vyhazov.

Jediné hadice, které pak bude moci vzít do rukou, budou ty, jež patří jeho sexuálním partnerům. „Ve sboru jsou pořádně naštvaní, že kolega zneužil své pozice, aby měl sex v kabině vozu a foto zveřejnil na swingers stránce,“ řekl zdroj portálu The Sun. A není se čemu divit. Požárníci mají z ostudy kabát a jsou všem pro smích.

Z fotografie víme, že minimálně dva lidi měli sex a další je při tom fotil. To znamená, že minimálně tři lidé podporovali toto nevhodné chování na manchesterské požární stanici,“ dodal zdroj. Je totiž možné, že nadržených lidí se do stanice dostalo více a uspořádali si tam klidně velkou hasičskou swingers party.3523263:full:true:true

Sexuchtiví jsou i Slováci. Podívejte se, jak si to rozdal pár pod mostem v Bratislavě: