Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šokující zpověď prostitutky: Desítky klientů, BDSM praktiky a odpor k líbání

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: aba - 
2. října 2017
11:19

Nejstarší profese na světě je v Americe legální pouze v Nevadě, a právě na jednom z místních luxusních rančů poskytujících speciální služby pracuje osmadvacetiletá Morrigan, která se rozhodla otevřeně promluvit o své práci prostitutky.

Sheri´s Ranch je intimní zařízení s luxusním vybavením. Pokoje pro hosty k ubytování i k hrátkám a populární sport bar utváří atmosféru nevěstince, ve kterém už rok pracuje Morrigan (28). Žena má dítě a na ranči začala pracovat ještě během studií práv na vysoké škole, které teď úspěšně dokončila. V závěrečné práci se dokonce soustředila na právní problematiku prostitutek a nevěstinců.

V otevřené zpovědi vypráví Morrigan, jak zařízení funguje. Ona sama se k práci dostala přes internetový formulář a když si získala manažerku podniku, získala i práci. V ranči tráví dívky nejméně týden a nejvíce tři týdny v kuse. Vždy, když přijedou na "svůj pobyt," projdou zdravotní prohlídkou včetně odběru krve.

Dívky pracují dvanáct hodin denně, ale na telefonu jsou nonstop, kdyby si zákazník vyžádal speciálně je. Morriganin první zákazník, když začala na ranči pracovat, nebyl překvapivě muž, ale rovnou pár, který přijel, aby okořenil svůj sexuální život sexem ve třech. "Měla jsem i zákazníka, který sem přišel ztratit svoje panictví," vypráví Morrigan, která jednou měla i 35 zákazníků za týden.

Ne všichni si děvčata najímají pouze na sex. Najdou se i zákazníci, kteří chtějí pouze "přítelkyni." V těch případech s nimi dívky koukají na filmy a povídají si, aby se tak co nejvíc přiblížili představě, že jsou jejich přítelkyně.

Prostitutky z ranče si může zákazník objednat online při rezervaci pobytu, nebo si vybere na místě podle toho, která se mu líbí nejvíc. Proslavený je i místní sport bar, kde dívky hledají potencionální klienty. S mužem je u baru dovoleno bavit se deset minut. Pokud pak nedojde k vyjednávání ceny, dívka musí odejít k jinému muži. "Pokud se muž baví s jinou dívkou, nemáme dovoleno navazovat oční kontakt a jakkoli zasahovat do rozhovoru," vypráví Morrigan.

Každá dívka si svou cenu smlouvá sama a kolik si bere, je na ranči tabu a téma, o kterém se zásadně nemluví. Každá dívka má také svoje hranice, které se zákazníky nepřekračuje. "U mě je to líbání. Nechci si se zákazníky vyměňovat sliny, ale každá dívka má jiné zábrany," říká Morrigan s tím, že součástí zařízení je i BDSM místnost, kterou chtějí někteří zákazníci využívat. Ne všechny dívky ale poskytují i tento druh služeb.

Morrigan dostudovala školu, a žije v Iowě. Do Nevady jezdí jen za prací a vždy se vrací domů, věří ale, že její současná práce neohrozí její budoucí kariéru právničky.

Video  Muž zemřel při sexu s prostitutkou: Ženu od mrtvoly museli oddělit až chirurgové  - LiveLeak
Video se připravuje ...

italiano ( 2. října 2017 13:51 )

Peníze za punčochy, je "decentní", méně vulgární nežpenízky do kalhotek. Každopádně,když je umělá panna na pokoji, je to vše ještě decentnější. Nedivím se, když podobné dámy dělají hrubé gramatické chyby an Facebooku, například když "vyzívají dámy", namísto správného "vyzývají".

pavucinka ( 2. října 2017 12:14 )

Některá by raději šla čistit chlév, jelikož je to práce čistší.

Zobrazit celou diskusi