Zdravím, vždycky jsem měl štěstí na kamarády. Již od dospívání jsme byli s kluky ze sídliště dobrá parta a naše přátelství vydrželo až doteď. Samozřejmě se bavíme i o ženských. Přátelé se chlubí vždy svými úlovky. Hubenými blondýnami - hosteskami z firemních večírků, mladými začínajícími modelkami, nebo zachovalými šelmičkami, prostě pěknými ženami. Já jsem ale byl od puberty vždy orientovaný na baculky. Jakmile nebyla slečna výrazně objemnější než já, nepřitahovala mě. Líbí se mi silná stehna a faldíky. To ale před kluky nedokážu přiznat. Vím, že by se mi smáli, že klátím velryby. Znám je. Když se mě ptají, co s kým bylo o víkendu, zahraju to do outu a řeknu jenom, že něco bylo. Jenže oni pak prskají a říkají, že se nesvěřuji, protože jim nevěřím. Štve mě to, ale nechci jim to přiznat. Navíc mi přijde, že nejsem úplně normální. Kromě klasických otvorů na potěšení rád strkám pindíka baculkám i mezi špíčky. Mám tak nejkrásnější a nejprocítěnější vyvrcholení. I když na mě občas divně koukají, žádná zatím neprotestovala. Jedné jsem to dělal ale příliš tvrdě, až jsem ji moc šťouchl a ona si trochu ublinknula. Nic se jí nestalo a vídáme se dál, ale přijdu si divný. Co s tím?

Petr (31), Brno

Drahý Petře, Vaše záliba v baculkách je naprosto, ale opravdu naprosto normální. Boubelaté ženy přitahují spoustu mužů. Náklonností k nim byste se neměl nejenom trápit, ale ani se za ni stydět. Pokud jsou vaši přátelé tak dobří kamarádi, jak píšete, jistě to pochopí a nebudou se vám smát. Pokud by to udělali, nebyli by to opravdoví kamarádi. Představte si situaci, kdy se zamilujete do baculky a pak co? Budete se s ní stydět jít po ulici? Akorát jí pošramotíte sebevědomí a ublížíte jí. Vaše zaměření na XXL ženy je opravdu v pořádku. Co se k vámi zmíněné praktice týče, je vskutku netradiční, jelikož jsem o ní ještě neslyšel. Pokud ale vyhovuje i vašim partnerkám, neshledávám na ní nic špatného. Jen možná uberte na vášni, aby je to nebolelo.

Sexu s boubelkami zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Všechny sexuální poradny Dr. Karla Obdařeného s nápaditými odpověďmi na zapeklité otázky naleznete zde.

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: