Nedostatek fantazie, vášně nebo nechuť experimentovat - to jsou největší chyby, kterých se můžete při sexu dopustit. Při nedávném výzkumu to zjistili odborníci z německého sexuologického ústavu. Víte, čeho se musíte vyvarovat, aby se do vašich postelí nevloudila nuda nebo dokonce nechuť k milování?


Čím muž k smrti unudí partnerku: Prosby o dovolení Na muži, který pokaždé ženu prosí o 'dovolení k sexu', nic sexy není. Dobrý milenec by měl umět dát najevo svou touhu a k sexu ženu 'přemluvit' něžně a s fantazií. Milenec jako stroj Žádná žena se nechce cítit jako nafukovací panna, na které si muž odcvičí svou povinnou sestavu. Projevte nadšení, ukažte, jak partnerku milujete a jak vás vzrušuje. Stále stejné místo Pokud se žena při sexu dívá v ložnici na stále stejné hřbety knih, je něco špatně. Milovat se přece nemusíte jen v jedné poloze a na posteli. Uvidíte, jak skvělou změnou bude sex pod sprchou, u sporáku, v autě nebo večerní rychlovka v parku. Zkuste i vibrátor či jiné pomůcky. Příliš hlučné výlevy nebo naopak mlčení Hlasité zvuky nebo vulgární výrazy mohou být pro partnerku stejně nepříjemné jako 'mlčoch', který ze sebe v posteli nevydá ani hlásku. Nejde o to opakovat jen "Miluju tě". Zkuste ženě třeba říci, co dělá dobře a proč se vám sex s ní líbí.
Čím se totálně znemožní žena: Je moc potichu Muže velmi stresuje, když mu nedáte najevo, jak se vám sex s ním líbí. Partnera to od milování nakonec odradí a odejde za vášnivější ženou. Nemusíte v posteli řičet, stačí vzdechy, které naznačí, že se blížíte k orgasmu. Nechuť k experimentům Odmítáte-li vyzkoušení nových technik, muže to brzy otráví a vypraví se na zálety s odvážnějšími ženami. Nezapomeňte ale na to, že ani pánové nepatří mezi velké experimentátory. Něco vyzkouší, ale pak se vrátí k osvědčeným polohám. Stydlivost Přehnaná stydlivost také vadí. Uvědomte si, že partner vaše tělo stejně zná, a jestliže s vámi vydržel několik let, určitě mu nevadí nějaké špíčky nebo nedokonalosti. Nedostatek hygieny Muži mají rádi, když žena voní. Pokud nevoní, buďte si jisté, že ti neomalenější to klidně oznámí svým kamarádům. Nemusíte se polévat litry voňavky, stačí krátká sprcha. To samé ale vyžadujte od protějšku.