Z ní mimo jiné vyplývá, že o svém G bodu dobře ví 75 procent žen a toto nervové sexuálně velmi dráždivé centrum skutečně existuje. Zároveň však 15 procent dívek a dam uvedlo, že G bod našly jinde než na přední vnitřní straně poševní.

A ženy, které tvrdily, že nikdy G bod nenašly, také jen výjimečně dosahují orgasmu. K tomu také přispívá stav svalů pánevního dna. Čím lepší je, tím více orgasmů ženy zažívají. A platí to i naopak. Stačí přitom jen čtyři týdny pravidelného cvičení těchto svalů a sexuální život a orgasmus u žen se výrazně zlepší.

G bod nemá každá žena na stejném místě a muži mohou být tudíž u různých partnerek těmito rozdíly zmateni. Polovina žen totiž tvrdí, že má G bod ihned po vstupu do pochvy, zatímco 35 procent žen ho nachází až hluboko ve vagíně a 15 procent zcela jinde. Vaginální neboli penetrativní orgasmus nikdy nebo jen výjimečně dosáhlo 46 procent žen. A jen 31 procent žen tvrdí, že takový typ vyvrcholení prožívá pokaždé nebo velmi často.

Nejspolehlivější metodou dosažení orgasmu je pro ženy vlastní dráždění klitorisu. Při manuální stimulaci vyvrcholí 85 procent žen, zatímco při souloži tento druh orgasmu nikdy nebo výjimečně dosáhne jen 36 procent žen.