Ronnie (20), Stea (19), Peťa (20) a Adam (20) zabodovali se svým projektem nejen na Slovensku, ale i ve světě. Během dvou let navštívili mnohá tajemná místa a vyšetřovali tu paranormální jevy. Slovenská televize JOJ o nich dokonce natočila reportáž a nyní si jich všimli i v USA, kde jim nabídli kontrakt. V americké televizní show budou debutovat se svým pátým dílem, který natočili v bývalé porodnici v bratislavské ulici Zochova. Tým hledačů duchů diváky především láká na satanistické rituály, které se v nemocnici údajně odehrávaly.

Skupinka mladých Slováků začala svou show ve starém internátu, kde na Ronnieho spadla okenice a také se jim tu zjevila dívka Anna . „V epizodě z bývalé psychiatrické léčebny v Pezinku nám ženský hlas odpověděl, že tady bydlí,“ popsal dosavadní úspěchy při hledání duchů lídr Ronnie Steamu.

Úspěch slavila i jejich čtvrtá epizoda s názvem „Dům mrtvých dětí“, kterou natáčeli v opuštěném domku v malém městě Poltár. „Kolují o něm strašidelné historky. V přístavbě se měla v šachtě zabít holčička. Bydlela zde rodina, které se oběsil syn. Museli se odstěhovat, protože se jim děly divné věci,“ vysvětlil Ronnie.

Na reportáž o týmu pořadu Ghost Evidence, trailer k novému dílu o bratislavské nemocnici a díl z bývalé psychiatrické léčebny v Pezinku se můžete podívat ve videích pod článkem.

Video
Video se připravuje ...

Kroky a hlasy: v bratislavskému bunkru straší. tv JOJ

 

 

Fotogalerie
8 fotografií