Warring našel obrovskou mateřskou loď, která dosahuje délky 10,6 kilometru na záběrech NASA z roku 2013. Ty jsou však mnohem, mnohem starší, jelikož je pořídilo Apollo 15. Podle Warringa se na veřejnost dostaly omylem, jelikož jeden snímek Národní úřad pro letectví a kosmonautiku následně smazal.

To už ho ale měl Warring k dispozici, aby ho řádně analyzoval. „Od doby, kdy jedno ze dvou původních fot bylo smazáno úřadem NASA, myslím si, že je nejlepší zachovat důkaz u UFO na videu pro případ, že by poslední URL adresa byla smazána,“ prohlásil Warring.

Obří plavidlo se nachází u Watermanova kráteru na odvrácené straně Měsíce. Astronomové ze Země ho proto nemohou vidět. NASA celou věc nekomentovala. Smazání fota je tak dosud velkou záhadou. Warringův objev je podle ostatních ufologů přinejmenším hodný zájmu a prozkoumání.

Tajemno: nová rubrika na Blesk.cz!
Autor: Blesk

Co ale obří plavidlo na Měsíci dělá? Monitorují nás mimozemšťané z měsíce? Nebo mateřská loď z jiného světa na něm ztroskotalo? Podle Warringa je loď opuštěná. Na Měsíci může být tak klidně již stovky nebo možná dokonce tisíce let.