online chat
Dobrý den,ráda bych věděla co mě čeká v blízké budoucnosti a tda se něco zlepší v okolí.Jsem narozena 23.4.1957 (Jitka)
Foto
V současné době musíte vyřešit problém, někdo ve vašem okolí vám škodí. Neodkládejte to, teď je nejlepší doba. Rozhodněte se co nejdřív, máte šanci, že vše dopadne pro vás nejlepším možným způsobem. Hodně štěstí
Budu se umět ještě zamilovat tak jako kdysi ?  (Lukáš )
Foto
Samozřejmě, Lukáši. Možná to nebude úplně stejné, ale bude to hezké zas jiným způsobem.
Dobry den,chtela bych se zeptat na maminku,jestly ji dopadne dobre transplantace ledviny,ktera ji ceka.Je narozena 02.10.48.Dekuji. (monika)
Foto
Vypadá to pozitivně. Hodně štěstí
Milá pani čarodejka, po roku a pol ma náhle opustil priateľ so slovami, že ma nemiluje, dva dne predtým ešte horel láskou ku mne, som úplne zničená, oslabená a milujem ho nadovšetko a túžim,aby sa opäť ku mne vrátil, je to možné? Ďakujem. Cítim, že to je mňj osudový chlapec (Lenka)
Foto
Možné to je, hlavně zkuste zjistit, co se stalo, možná má problémy.
Dobrý den milá Petro,pomohou mi moji drazí zesnulí vymánit se z mých finančních potíží a budou toho nějakým způsobem schopni.Doufám,že se mi zadaří a odpovíte mi konečně na mou otázku.Děkují za odpověď a přejí Vám krásné podzimní dny.(Marie 10.5.1955) (Marie)
Foto
Jestli pomůžou, tak jen tím, že vám budou oporou, ale posuna zlepšení se přece jen blíží. Měl by vám pomoci starší muž, nadřízený, někdo ve vyšším postavení.
Dobry den Petra,su moji rodicia tam spokolni? Otec zomrel v roku1998 (Jozef} a mama2006(Margita).Za odpoved dakujem,prajem pekny den. (darina)
Foto
Ano,vaši rodiče mají klid, nemusíte se bát.
Dobrý den paní Petro. Ještě nikdy na mně nevyšla řada. Jednou jsem si otázku i zaplatila a přesto jsem nedostala odpověď. Asi jsem provedla platbu špatně. Ale to nebylo u vás. Prosím vás od dcery přítel moc onemocněl nevyléčitelnou nemocí. Mám já nějakou možnost spojit se s předky a poprosit je o pomoc. Já se s nimi pokouším mluvit ale asi špatně. Můžete mi poradit? Moc bych to pro toho kluka potřebovala. Prosím a moc děkuji. (Máma)
Foto
Pokud jde o těžkou nemoc, buďte s jakýmkoli léčením a energiemi velmi opatrná, mohla byste onemocnět sama. Pokud chcete pomoci, nabijte svou energií křišťál... a klidně energií předků, zítra jsou Dušičky, položte kámen na chvíli na hrob, nebo ke svíčkám a darujte ho nemocnému. Nemůžete tím ublížit ani jemu, a chráníte sebe. Hodně štěstí
...dobrý deň, dlho som sa rozhodovala či mám položiť Vám môj problém, no možno mi pomôžete, stále mám bolesť pri srdci lebo tesne pred smrťou nám naša matka veľmi ublížila, vyzdvihla len jednu osobu, ktorá ju počas jej života len využívala, chcela by som vedieť prečo, prečo to spravila, skoro každý deň hľadám odpoveď, nedokážeme si to vysvetliť, ...dokážete mi prosí vysvetliť prečo, pomôžete tým nám všetkým, mne i mojím sestrám ďakujjem (viera)
Foto
Lidé vždycky nerozpoznají, kdo chce jejich dobro... nechají se zaslepit vnějším dojmem, často jsou v zajetí nějakých stereotypů, o prvorozenectví, o tom, že chlap má víc rozumu, existuje jich spousta. Vy se tím ale už nesmíte trápit, tím by vás celá ta věc poškozovala znova a znova. Zkuste se podívat na matku ne jako dítě, ale jako rozumný dospělý ... a odpustit jí to. Ona už nemá možnost své rozhodnutí změnit, jediný, kdo s tím může něco dělat, jste teď už jen vy. Hodně štěstí
Dobrý den, v únoru příštího roku to bude již 4 roky, kdy mi zemřela babička. Měla jsem s ní krásný vztah a tak mi pořád hrozně chybí a chodím si s ní povídat na hřbitov. Někdy mě tak napadne, zda má v nebi klid, když nejsem schopná po těch letech se od ní odpoutat. Zda jí tady na zemi nějak nedržím. A také jsem se chtěla zeptat, zda nade mnou drží ochranou ruku. Teď jsem byla na operaci, tak jsem jí žádala o ochranu. Děkuji za odpověď. (Dagmar)
Foto
Ne, rozhodně ji nedržíte, to byste ani nedokázala. Jen spojení bylo prostě silné a pokud je to pro vás útěšlivé, je to tak správné. Navíc, vztah s babičkou vás nijak neblokuje, nebrání vám v životě, pokud je hezký, pomáhá vám. Nemusíte se toho zříkat.
Dobrý den, stále mi hodně chybí rodiče a ostatní z rodiny kteří odešli, jsou stále s námi? Děkuji za odpověd Judita (Judita 4.11.49 v 15.15h.)
Foto
Rodinu si můžeme představit jako nepřetržitý proud generací, který sahá od dávnověku až dodnes... proud energie. Mrtví samozřejmě nezůstávají ve světě živých, ale všichni patříme do toho proudu, jsme propojení. Energii můžeme vědomě buď posílit, vzpomínáním, meditacemi... a nebo se od ní odříznout.
Pani Petro,ridi nasi zesnuli rodice nase zivoty?Mohou nam pomoci?Moc dekuji. (deti)
Foto
Neřídí, představují spíš takovou kotvu, která naše životy drží, ale život si přes všechny výhledy a horoskopy každý řídí sám. Je spousta malých rozhodnutí, která nás směřují a která děláme každý den. Ale zachovat vazbu k minulosti, k hodnotám, které rodina uznávala, k tomu dobrému, co znamenala, je pro náš spokojený život hodně důležité.
Dobrý den, Petro, mrkněte mi prosím do karet. Kdo mě vrátil do života, když mi dávali 20% na přežití? Kdo na mě dohlíží? Babička, děda, někdo jiný? Děkuji. Jsem nar. 28.4.75 (Van)
Foto
Patron k návratu do života nestačí, největší roli sehrála vaše vůle žít. Předkové vám spíš mohou naznačit, že prostě ještě není čas se k nim vrátit. HOdně štěstí
V jedenácti letech mi zemřela maminka,pak to bylo velmi těžké,ale když bylo nejhůř,vždy jsem měla pocit,že mne někdo pomáhá.Mám několik příhod,které si neumím vysvětlit.Ani jednou se mi nezdál sen ,kde bych maminku viděla a to dnes už mám 74 let.Děkuji.Lia (Lia)
Foto
Vztah mezi matkou a dítětem je nejsilnější vůbec, a také takové propojení nejdéle trvá. Nechat na světě dítě a odejít je silná motivace ke snaze nějakým způsobem dítě chránit, něco pozitivního mu tu nechat. Je možné, že vaší mamince se to podařilo.
Není lépe nechat předkům jejich klid? A modlit se spíše za to, aby nás opustili? Neumějí se asi od nás odpoutat, ale být s námi asi pro ně není už správné, jejich místo je jinde.  (Marie)
Foto
No, rozhodně není dobře sahat k nějakému "vyvolávání duchů", spíš uvědomit si kontinuitu, spojení s těmi, kdo byli před námi. To, co vnímáme jako "duchy", jsou často jen zbytky silných citů, emocí, které tu po zemřelých zůstaly.
Můžou duše předků /předka/´také škodit? Případně jak tomu zabránit. Děkuji. (Vlasta)
Foto
Škodit mohou, zejména pokud jste nebyli v dobrých vztazích, pokud váš spor ulpě na místě, kde žijete, nebo pokud člověk odešel za tragických okolností. Nepředstavujte si ovšem nějaké cílené akce, spíš místo, spojené s takovým člověkem, je nešťastné, je vám na něm nepříjemně, cítíte neklid, věci nejdou tak, jak mají. Pokud jde o spor, pomáhá místnosti vysypat solí a rozmarýnem, pokud o neštěstí, pomáhají bílé a fialové svíce nebo meditace. Hodně štěstí
Dobrý den. Před 2 měsíci nám po předčasném porodu zemřela holčička. Chtěli bychom se ještě pokusit o miminko, ale bojíme se, aby to zase nedopadlo špatně. Já jsem narozena 8. 9. 1972 a manžel 10. 3. 1969. Moc děkuji. Alena (Alena S.)
Foto
Vzhledem k vašemu věku už dítě prostě je rizikovějším projektem, velkou roli ovšem hraje i psychika. Je potřeba, aby se po traumatu zahojilo nejen tělo, ale i duše. Hodně štěstí
Dobrý večer Petro, trápí mne velký problém, se kterým si nevím už sama rady. Chtěla jsem se zeptat, může mi pomoci v a pomůže mi moje milovaná babička,se kterou jsem měla velmi blízký a intenzivní vztah??? Je to již 16 let, co odešla, ale já mám pocit, že mne provází její duše životem a snad i drží ochrannou ruku.Velmi jsem ji milovala a myslím na ní každý den. Co myslíte o našem propojení??? Děkuji velmi za pomoc, Jana 4.5.1972 v 0.30 v Brně. Babička 17.3 1917 Příbor. (Jana.K.)
Foto
Předkové za nás nevyřeší problémy, spíš mohou dodat pocit bezpečí, klidu, ukázat správnou cestu. Co by si vaše babička myslela o vašem problému, co by vám řekla, kdyby byla naživu? Zřejmě by neudělala zázrak, ale nejspíš by vás utěšila, uklidnila, rozebrala by to s vámi a to pro vás může udělat i teď. Meditace, nebo i prostě tiché přemýšlení je nejlepší cestou, jak se s předky spojit. A samozřejmě, pak poděkovat, květinami na hrobě, svíčkou, dárkem.Hodně štěstí
Dobrý den paní Petro, prosím o radu. Ve svém okolí nemám důvěrnou duši, vše si držím v sobě a ničí mě to, mohu věřit na úrovni přátelství muži 26.4.1971? Děkuji a přeji šťastné dny. Eva (Eva)
Foto
Neupínejte se k tomu. Už to, že se ptáte, znamená, že si nejste jista. Je potřeba, abyste změnila víc věcí ve svém životě a nespokojila se s trochou zájmu někoho, pro koho nebudete prioritou. Nikdo nemusí být sám, bez přátel ... ale je potřeba pro to něco udělat, rozhodnout se a protrhnout bludný kruh. Hodně štěstí
Krásný den Vám přeji, ráda bych se zeptala, zda má smysl bojovat za naše manželství, zda o to manžel stojí, zda mu na mě ještě záleží. Já už mám z jeho chování opačný pocit. Děkuji a přeji příjemné dny. Jana (Jana)
Foto
Po pravdě řečeno, velký smysl to nemá. Možná bude lepší všechno ukončit. Vy se orientujte na přátele, na děti, tam najdete stabilitu. Hodně štěstí
Dobrý den, co mě čeká do konce roku? Práce, vztahy, zdraví.. Alena 3.11.77 6:30 (Alena )
Foto
Čeká vás stabilizace, posun, ale pak velký boj, spíš asi pracovní. Zkuste zjistit situaci, jestli se na vás něco "nešije". Hodně štěstí
Dobrý den, ráda bych se zeptala na dámu 20.11.1978, trápí se kvůli miminku. Má všechno, ale tohle nejdůležitější chybí. Splní se jí toto přání? Děkuji za Vaši energii. Markéta (Markéta)
Foto
Obávám se, že to bude velký problém. Velká vůle může občas něco změnit, ale někdy je potřba hledat jiné cesty. Hodně štěstí
Milá paní Petro, věřím, že duše zemřelých existují. Občas dají o sobě vědět, někdy překvapivě ty, od kterých bychom to neočekávali. Jak na tom jsem, mám mezi předky duši která mne chrání, nebo naopak škodí ? Děkuji (Gaia)
Foto
Každý má někoho, kdo na něj "myslí v dobrém", i když už odešel. Škůdci jsou o hodně méně častí, než ti, kdo rodinu chrání, ale samozřejmě například ti, kdo zemřeli nepřipravení, tragicky, při zločinu, žádný pocit harmonie nepřinesou a poznamenaná jsou i místa, kde se to stalo. Ve vašem konkrétním případě se však nemusíte bát, žádný škůdce vám nehrozí. Hodně štěstí
Dobrý den, ráda bych se dověděla, zda mne v blízké podzimni budoucnosti čeká nejaká příjemná změna vetšího či menšího rázu, případně zda se změna bude i za pomoci některého z mých zesnulých předků. Děkuji. Jsem narozena 7. 4. 1984. Přeji vše dobré.  (Nika)
Foto
Na jedné straně máte pozitivní karty, nicméně měla byste být ostražitá, protože vás ohrožují intriky a pro vás toxické vztahy. Nejsou to neřešitelné věci, ale musíte se k nim postavit aktivně, nenechat je vyhnít. Mohou to být pracovní i vztahové záležitosti, které vás brzí. Hodně štěstí
Dobrý den, ráda bych věděla, proč se mnou přerušil kontakt Alexander 16.5.1965 a zda se ještě ozve. Děkuji (Michaela)
Foto
Dobrý den, Michaelo, obávám se, že vkládáte zbytečné naděje do vztahu, který nikdy příliš perspektivní nebyl. Promítáte si do něj spíš vlastní touhy, než že byste si plně uvědomovala realitu. Uzavřete to a jděte dál. Hodně štěstí

pouták kniha
Autor: archiv