Jsem doktor Zvíře a tohle je můj tým.

Sestřička Soňa, členka našeho týmu. Její ofina umí zázraky.
Autor: max

Sestra Soňa, moje pravá ruka, ba často hbitější než ona. Soňa je nalezenec. Našel jsem ji ještě jako děcko, pohozenou za nemocnicí u skladu se sádrou.

Nikdo dnes neumí zacházet s teploměrem lépe. Vykouzlí vám klidně pětačtyřicátku jen to fikne. Zvládne i třicetpetku, níž zatím nejde.

Sestřička Uršula, členka našeho týmu. Každý úkon provede nejprve sama na sobě.
Autor: max

Sestra Uršula, bývalá členka německého tajného řádu nemilosrdných sester (Unbarmherzige Schwester). Její prarodiče pocházeli z NDR a po pádu Berlínské zdi emigrovali do Rumunska.

Rodiče neměla, prostě rovnou prarodiče. Její duchovní cesta byla velmi spletitá. Po krátké konvergenci s buddhismem a mírnou koketérií s kultem vycpané kuny se stal jejím pánem Velký Stetoskop.

Všechny úkony, které provádí na pacientech, vyzkouší nejprve na sobě. Ještě že, ehm, neprovádíme eutanázii.

Sestřička Květa, členka našeho týmu. Žádná hadička pro ni není dost krátká.
Autor: max

Sestřička Květa, nejcudnější z týmu. Říká se, že je ještě panna. Jednou jsem se jí zeptal přímo. Odpověděla: "Ano, částečně."

Květa pochází z Jičína z chatrče u paty lesa Řáholce. Měla velmi pohnuté dětství, když ji rodiče, chtiví valut, nutili převlékat se za Cipíska.

To vedlo Květu k rebelii a záhy se z ní stala bar-Manka, velmi krátce narko- Manka a poté nymfo-Manka, když po svých náhodných partnerech tvrdě vyžadovala výhradně mimosmyslový pohlavní styk.

Po krátké, ale divoké epizodě se skautským oddílem Noční ptáci zaťukala na dveře mé ordinace. Rád jsem ji přijal za svou. V máčení vaty je nedostižná!

Setřičky Ája a Pája (bývala mužem). Při jejich instruktáži byste si klidně nechali vrtat koleno.
Autor: max

Sourozenci Kubínovi Ája (nahoře) a Pája (dole). Obě jsou němé, Ája neslyší na levé ucho a navíc je lekavá, proto je třeba k přistupovat zprava. Pája bývala mužem, ale neví se odkdy dokdy.

Předtím, než se staly členkami našeho týmu, prožily krátkou kariéru v ruském cirkuse. Jejich synchronizované žonglování se slovy ve znakové řeči však vzbudilo u publika spíše rozpačité reakce.

Chcete se stát členy týmu Úchylné poradny a páchat s námi dobré skutky?

Životopisy posílejte na adresu online@blesk.cz.

Váš Doktor zvíře