„Být ženou je těžké. Nebezpečí je všude. Když jdu pozdě v noci domů, bojím se, že mě někdo okrade nebo znásilní,“ popisuje mladá a krásná Thajka ve videu. A není se čemu divit, zvláště v Asii je znásilňování žen ožehavým a stále rozšířeným problémem. I když nutno podotknout, že zrovna Thajsko na tom není o tolik hůř než Česko. Přinejmenším co se týká nahlášených znásilnění.

I v dnešní době ale někteří pánové argumentují tím, že ženy si za to vlastně mohou samy, protože se oblékají vyzývavě a chovají se vlídně, což je zřejmě pro některé méně inteligentní jedince pozvánka k čemukoliv. A tak, pokud dívky nechtějí chodit zahalené od hlavy k patě, nezbývá než se vybavit pepřovým sprejem, paralyzérem či jiným obraným prostředkem. V Thajsku to ale vyřešili mnohem nápaditěji.

Jak tedy předejít znásilnění? Mladá Thajka má jednoduchý recept! Stačí si pořídit speciální kalhotky se ztopořeným penisem a pak se můžete oblékat i nadále do sexy oblečků a vystavovat své tělo na odiv. Ačkoliv se s největší pravděpodobností jedná jen o vtip, lze říci, že s takovým bezpečnostním prádélkem by statistiky znásilnění určitě poklesly. Co si o tom myslíte vy? Koupili byste takové kalhotky své manželce či partnerce?

Video
Video se připravuje ...

Šílená reklama z Thajska: Kalhotky proti znásilnění YouTube

Fotogalerie
8 fotografií