Tahle holčička má nejspíš zážitek ještě na spoustu let. Dívenka, které může být něco kolem 3 let, si v obchodě spletla staršího pána v červeném svetru s bílým plnovousem s americkým Santa Clausem, který dětem nosí o Vánocích dárky. Celé roztomilé setkání nahráli rodiče holčičky na video.

Instinktivně se k němu vydala a muž jménem Roger k malinké slečně poklekl na zem. "Slyšel jsem, že jsi letos byla hodná holčička," říká dívence, když spontánně přijal roli Santy.

"Připravuješ se na Vánoce? Hledáš tady vánoční stromeček?" ptá se muž dívenky. Když mu holčička ukáže, jak velký stromeček bude, řekne falešný Santa na videu: "To zní pěkně."

Člověk za kamerou pak pobídne holčičku, aby Santovi řekla, co mu na Vánoce nechá. "Sušenky," odpoví stydlivě. Pak ale dodá, že Santa dostane jenom jednu, protože se musí rozdělit se svými soby.

Pak si ale uvědomí, že "oni jedí trávu", a je z toho chudinka celá zmatená, kolik sušenek má tedy komu nechat. Nakonec falešnému Santovi poděkuje a on přizná, že toho má na nákupním seznamu ještě opravdu hodně.

Video
Video se připravuje ...

Překvapivý Santa v obchoďáku Youtube.com

 

Fotogalerie
4 fotografie