Mělo se jednat o jedno z mnoha videí na internetu, kde si někdo z někoho vystřelí. Mladíci z kanálu 05er si však vybrali špatnou oběť. Nakonec se celý vtípek otočil proti nim...

Video začíná tím, že k policistovi přijde mladý muž a už z dálky několika kroků ho oslovuje: "Promiňte... Nevíte, kde -" začne, jako by se chtěl strážce zákona na něco zeptat jako obyčejný turista. Když se k němu policista otočí, strhne mu ale mladík z hlavy čepici a dá se na útěk.

Místo pronásledování, které dvojice youtuberů nejspíš očekávala, se ale stalo něco docela jiného... Policista se nejprve rozkřikl: "Stůj! Stůj! Vrať se!", při těchto slovech si ale zároveň sáhl na zbraň za opaskem, jako by byl připraven po šprýmaři vystřelit. "Přines tu čepici zpátky!" poručil mladíkovi.


Ten se instinktivně zarazil a zvážněl. "Děláme si jenom srandu," pokusil se policistu uklidnit. Ten se však nezdál o nic přátelštější. S ledovým klidem stál naproti uličníkovi s rukou na zbrani. "Já ti ukážu, co je sranda!" pohrozil. Pak ale ruce rychlým pohybem namířil proti mladíkovi a gestem ruky napodobil střelbu. "Pang pang!" doprovodil pohyb zvukově.

Nervózní mladý muž si viditelně oddechl a pochválil strážníkův smysl pro humor. Ten na to reagoval slovy: "Já tady nejsem pro srandu." Pak se zeptal, co vlastně za tím uličnictvím stojí. Šprýmař ho informuje o tom, že mají s kamarádem kanál na YouTube s názvem 05er, a zeptá se ho, jestli by bylo v pořádku, kdyby se v jejich videu objevil. S tím strážník souhlasí, ale požaduje, aby mu rozmazali obličej. Než se dvojice rozloučí, stihne ještě policista mladíka varovat: "Tohle se vám může nevyplatit..."

Fotogalerie
7 fotografií