„Tento ubohý pes byl vážně popálen a znetvořen, když se pokoušel zachránit svou rodinu z hořícího domu. 1 lajk = 1 modlitba a sdílení = 10 modliteb, napsal na sociální síť Stephen Roseman a přiložil fotografii nebohého psa.

Rázem se strhlo naprosté šílenství. Lidé příspěvek začali hromadně sdílet, pod fotografií se objevily soucitné komentáře a všichni lajkovali jako o závod.

Příspěvek sdílelo přes sto tisíc lidí, na ikonku palec nahoru klikly další desetitisíce uživatelů a pejska v komentářích litoval téměř každý!

„Modlím se za tohoto psa, je to hrdina,“ okomentoval jeden z uživatelů příspěvek.

„Oh, můj bože, žehnej jeho srdci. To je tak smutné. Prosím, modlete se za tohoto psa,“ vyzýval další komentář.

Jenže pak se někdo konečně pořádně podíval na fotografii a odhalil obrovský podfuk!

Zvíře na snímku žádná vážná zranění neutrpělo! To jen Stephen Roseman vymyslel skvělý způsob, jak napálit celý Facebook.

Na čumák svého mazlíčka dal plátek šunky a vyzkoušel, kolik lidí se na fotografii pořádně podívá a kolik z nich budou jako ovce klikat na ikonku like, sdílet nebo dokonce příspěvek zasypávat soucitnými komentáři...

 

Stephen Roseman napálil Facebook! Svému psovi dal přes čumák plátek šunky a pak napsal, že byl ošklivě popálen při záchraně své rodiny z hořícího domu.
Autor: Facebook

Fotogalerie
4 fotografie