Když bylo mladému Lewisi Flintovi šestnáct let, rozhodl se, že své tělo ošperkuje nějakým pěkným obrázkem. A tak zašel do tatérského studia. Tatérka neměla ponětí, kolik je chlapci let, a tak mu nad penis podle přání vytetovala obrovský červeno-černý vysavač, jehož kabel vede podél boků k hýždím. Obrázek je ještě ošperkován nápisem „Henry.“

„Myslel jsem si, že když si to nechám udělat, bude to srandovní, vzbudí to pozornost. Tatérka nevěděla, že mi bylo jen 16 let,“ řekl v pořadu Bodyshockers moderátorce Katie Piper mladý barman.

Jenže to bylo před pěti lety, tehdy opravdu s neobvyklým tetováním sklízel Lewis jeden úspěch za druhým. „Dostávalo se mi hodně pozornosti a byl jsem tak trochu místní hrdina. Miloval jsem to,“  vyprávěl o prvotním nadšení z tetování v pořadu Bodyshockers.

Ovšem teď už legrační tetování pozornost dívek neupoutává, spíše je odrazuje. „Nedávno jsem byl s dívkou, všechno bylo fajn, dokud jsem se nesvlékl,“ vyprávěl Lewis.

„Když to uviděla, řekla: ‚Co to je?‘ Byl jsem naprosto zničený. Nikdy bych si nepomyslel, že budu svého tetování litovat,“ vyprávěl o tom, jak mu tetování ničí milostný život.

„Absolutně chápu, že ta dívka odešla,“  řekla jeho matka Rachel, která se nediví, že tetování dívky odrazuje.

„Nemohu uvěřit, že má takové tetování. To musí odradit každou holku. Nemohou ho takhle brát vážně, vždyť je to směšné,“ dodala.

Po neúspěšném rande se Lewis rozhodl, že tetování půjde okamžitě pryč. Zašel tedy na odstranění laserem, ale stačilo jen pár minut a odstraňování skončilo. Mladík nemohl vydržet ukrutnou bolest, kterou obnášelo. „Věděl jsem, že laserové odstranění je bolestivé, ale že až tak moc,“ postěžoval si Lewis.

Odstraněn tedy byl jen kabel a zástrčka, ale vysavač Henry zůstal celý a taky celý zůstane. Lewis si nedokáže představit, že by šel na laser ještě někdy znovu.

 

Fotogalerie
1 fotografie