Při sledování tohoto videa se určitě mnoho mužů neubrání soucitné grimase. Jeden z turistů, který si tuto stanici natáčel, náhodou zachytil i kuriózní situaci, která dotyčnému jistě vehnala do očí slzy bolesti, jiní ji ale pravděpodobně shledají velmi zábavnou.

V těchto světových končinách není neobvyklé, že vlaky jezdí přeplněné k prasknutí. Jeden z místních, který se do vlaku natlačil jako poslední, si ale stoupl tak nešťastně, že jeho mužská chlouba přesahovala prostor vozidla.

V okamžiku, kdy se zavíraly dveře, pak došlo k velmi bolestivému skřípnutí jeho citlivých partií. Muž kvílel v agonii a snažil se obě křídla od sebe oddálit, aby se vysvobodil z trýznivého sevření. Dveře ovšem jeho snažení odolávaly a nepohnuly se ani o píď.

Pasažér tak dál zůstával v mučivém sevření. Muselo se mu zdát, že uplynula věčnost, než se dveře znovu otevřely a z krutého sevření ho vysvobodily. Muž se pak vypotácel zpět na nástupiště a v jeho tváři se zračilo, jaké utrpení právě zažil.

Udělal pár nejistých kroků a pochroumané „nářadí“ opatrně sevřel rukou, aby se přesvědčil, že vše (snad) zůstalo nepoškozené. Teď si při cestování v přeplněných dopravních prostředcích určitě bude dávat větší pozor, kolik místa ještě zbývá!

Video
Video se připravuje ...

Metro uvěznilo mužův penis. Youtube.com

 

Fotogalerie
5 fotografií