Saúdskoarabský miliardář Turki Bin Abdullah si žije jako opravdový král! Okázalý turista pobláznil Londýn, když si na dovolenou přivezl i svou flotilou luxusních vozů v hodnotě 40 milionů korun. Navíc všechna jeho vozidla jsou precizně polepená zlatou fólií.

Turki Bin Abdullah se spolu s přáteli prohání londýnskými ulicemi v luxusních autech Lamborghini Aventador, Rolls-Royce Phantom Coupe, Mercedes G63 a Bentley Flying Spur. Všechny v hodnotě nejméně 40 milionů korun. Není divu, že „nejokázalejšího britského turistu“, jak mu místní média přezdívají, nevyvedly z míry ani pokuty za parkování v hodnotě 11 tisíc Kč, které už v Londýně posbíral.

Video
Video se připravuje ...

Miliardář na projížďce Londýnem YouTube

Chtěli byste si vyzkoušet, jak se žije extravagantnímu milionáři? Dopisovatel britského deníku The Sunpřišel s velmi originálním řešením a nestálo ho to více než tisíc korun. A prý zabodoval i u něžného pohlaví! Přesvědčte se ve videu.

Want to be like that billionaire with the golden supercars? Just wrap a normal motor in gold paper and park it next to his!

Zveřejnil(a) Sun Video dne 31. březen 2016

Fotogalerie
28 fotografií