Jelikož Michelle prodává spodní prádlo, je známá také pod přezdívkou Baronka podprsenek. Jenže teď si ji lidé z celého světa zapamatují jen jako ženu, která se pořádně ztrapnila. Fotky, na kterých má v náručí 22letého muže v domnění, že se jedná o malého kluka, totiž rázem obletěly svět.

„Nejtrapnější moment. Mluvila jsem před 3000 lidmi, vzala jsem si 6leté dítě a poté jsem zjistila, že je to dospělý muž,“ svěřila se na Twitteru se svým přešlapem sama Mone. Svůj omyl zjistila, až když na ni z davu zavolala nějaká žena, aby jejího manžela okamžitě pustila na zem. Celá místnost se rázem začala smát.

„Clapeček“, kterého chovala v náručí, se podle britského Daily Mailu jmenuje Nguyen tan Phat (22) a pracuje jako realitní agent. Je prý velkým obdivovatelem podnikatelky, a tak se na ni za její faux paus ani nezlobí.

Ačkoliv se původně objevovaly informace o tom, že je mu 46 let, on sám v prohlášení na sociálních sítích vše uvedl na pravou míru. Jako důkaz poskytl ofocený občanský průkaz. Mladík dětského vzrůstu mimo jiné na Facebooku napsal i to, že je svobodný. Těžko říct, zda si ho tak žena z davu, která na omyl upozorňovala, chtěla přivlastnit nebo šlo o chybu místních překladatelů.

Fotogalerie
7 fotografií