Na záběrech, které obletěly svět a rázem se staly internetovým hitem, je nejprve vidět, jak vášnivý fanda fotbalu z Istanbulu Izzet Salti sleduje zápas Turecka proti Chorvatům na šampionátu Euro. Jelikož se ho žena každou chvíli na něco vyptává, rozčílí se a zakáže jí, aby se s ním dívala na druhý poločas. Netuší ovšem, že tím dá partnerce záminku k tomu, aby se mu pomstila a udělala si z něj velkolepým způsobem srandu.

Ta na něj totiž v místnosti nastraží skrytou kameru a poté, co odejde z místnosti, ovládá nadále televizní obrazovku díky aplikaci na mobilním telefonu. Když se tak najednou zápas přeruší a obrazovka zčerná, muž nechápavě vstává a snaží se najít dálkový ovladač.

Obraz za chvíli zase naskočí, jenže situace se opakuje víckrát. Jednou se Izzet snaží bednu výchovně proplesknout, aby se vzpamatovala, jindy vztekle zahodí ovladač. Jeho vztek se stupňuje, zejména proto, že se televize vypíná v důležitých momentech hry. Například když se Turci chystají na rohový kop či přecházejí do útoku.

Nakonec to už sportovní fanoušek nevydrží a nepravidelné výluky ho natolik rozběsní, že dostane amok a začne zuřivě demolovat byt. Notebook letí do obrazovky, kopanec do televize, její převrácení, a coby třešnička na dortu rozlomený počítač vejpůl.

 

Fotogalerie
8 fotografií